Kaypacha 27 maart 2019

Een zeer sterke Kaypacha en ook zeer getergd.

“Pluto is vanaf 24 maart tot 19 april. Dat vindt plaats op exact dezelfde graad. Nu zullen veel astrologen dit meer dan één graad geven voor een conjunctie, dus je zou kunnen zeggen dat dit feitelijk een flink aantal maanden gaat duren. En zelfs nog langer dan dat, waar ik het over zal hebben, en dat is dat je kunt zien dat Pluto conjunct staat met zijn eigen zuidknoop. De laatste keer dat Pluto conjunct zijn eigen zuidknoop stond, was in het jaar 1770.”

“Pluto loopt af op zijn eigen zuidknoop. Hij staat conjunct met zijn eigen zuidknoop, en dan hebben we daar ook nog de zuidknoop van Saturnus, die retrograde gaat. En conjunct staat met de zuidknoop van Pluto. Ik meen dat het 5 september is. Dus we hebben niet alleen de planeet Saturnus die conjunct staat met Pluto, we hebben ook de zuidknoop van Saturnus conjunct staan met de zuidknoop van Pluto. Wow, dit is niet zomaar een 30-40, 50 of 80 jarige cyclus, nee nee nee nee. Dit zijn de geesten van het verleden, die oprijzen uit de hel. Vanuit de onderwereld. Vanuit onderdrukking.”

“Maar ik wil de song van de verlossing inbrengen. (Redemption song). Van Bob Marley. Ik heb de definitie van verlossing hier voor me: vrijlating vanuit gevangenschap, door betaling van losgeld, om te bevrijden van, of hulp bij overwinning van iets negatiefs, om vrij te worden van blaam of schuld. Verschoond worden van de gevolgen van zonde. Bedenk dat ‘zonde’ komt van het woord ‘fout’. Om te veranderen ten goede, zichzelf te beteren, repareren, herstellen, inruilen”

De mantra voor deze week: Als de poorten van de hel worden geopend die zijn gal spuwt roep ik het licht van binnen aan om het innerlijke kind te beschermen.

Vertaling: Irma Schiffers – Ondertiteling: Bob Kukler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s