Lente

Terwijl ik het liedje Lente van mijn naamgenoot Anouk beluister, zit ik in het zonnetje en geniet ik van deze prachtige dag!

Een dag die startte op de fiets. Op de fiets naar school. En na een kop koffie thuis heb ik maar weer eens Hapimag gebeld met mijn beste intenties. Ik had alles per e-mail gestuurd maar het moest natuurlijk per post naar Zwitserland.

Daarna met mijn vriendin naar Bolsward, naar het stenenwinkeltje. Daarna heerlijk samen op het terras gezeten. Wat een verschil met gisteren. Een lekker warme zon op mijn gezicht. Niet alleen het landschap heeft die zon nodig, nee wij mens en dier zijn er zo aan toe. Het maakt ons milder. Meer vervuld van liefde en rust.

Genieten met een grote G dus. De wereld ziet er veel mooier uit met een warm zonnetje. Hopelijk start de lente nu echt. Niet alleen te zien maar ook te voelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s