Energetisch weekjournaal week 14, 2019 door Deborah

Energetisch Weekjournaal week 14

Een nieuwe maand staat voor de deur. Eentje die weer andere mogelijkheden biedt. Maar eerder eentje ook waarbij je even wat rust krijgt. Of althans, even wat rustiger want we blijven uitgedaagd worden om naar binnen te keren. Zo ook deze week. Daar waar jij zaken altijd buiten jezelf legt wordt nu van jou gevraagd om ze eerst even binnen in jou te zoeken. Om terug te gaan naar de basis en alle gemaakte afspraken en planningen los te laten. Om vanaf NUL weer te beginnen. Om even niets te doen, niets te beslissen, niets te plannen maar gewoon kijken.

Kan jij kijken naar jezelf, en naar de mensen om je heen zonder dat je het perse nu wil veranderen? Kan je het gewoon laten zijn even en het over je heen laten komen tot je de dingen helder hebt voor jezelf? Jij kunt als geen ander snel reageren op de energie omdat je precies doorhebt wanneer het niet klopt. Maar is dat perse nodig? Is dat wel jouw taak? Actie/Reactie? En dat kan soms ten nadelen zijn van jouw gezondheid. Want wanneer je overal bent met je energie behalve bij je eigen centrum, dan kan dat wat onbalans geven.

Deze week dus de kans om meer balans bij jezelf te gaan vinden en te “proberen” dingen te laten zijn. Om van een afstandje naar de situatie te kijken en dan pas te beslissen of je hier energie in wilt steken. Er zijn wat dingen in jou, diepe overtuigingen omtrent verbindingen, en dan met name de verbinding met jezelf, die op een andere manier benaderd mogen worden. Om een diepere laag aan te boren. Maar om dat te doen, dien je eerst de energie terug te brengen, verantwoording te nemen voor zaken binnenin jouzelf die daar zitten en daar aan te sleutelen. Jouw lijf geeft al een lange tijd aan dat er iets niet helemaal in de haak zit en dan kan je de buitenkant willen veranderen, maar het werk zit van binnen. Wat stel je steeds uit? Wat zit daar en wat heb jij nodig nu op dit moment. Even onthaasten. Best lastig wanneer je het gevoel hebt dat je altij bezig wilt en “moet” zijn om nuttig te zijn in deze realiteit. Maar het ongedaan maken van oude patronen gaat ook altijd gepaard met ongemak. Het voelt bijna onnatuurlijk maar kijk of je de balans kunt vinden daarin waarin je stapje voor stapje de dingen onder de loep neemt en ontmantelt. De grote uitdaging van deze week is niet reageren. Op niets. En dat kan nogal een dingetje zijn omdat indirect er allerlei zaken al enige tijd op je af komen die niets met jou te maken hebben maar waar jij wel mee te maken hebt. En omdat jouw systeem zo enorm gevoelig is merk en voel je dit en dat maakt het soms wat lastig om je er buiten te houden. Maar het is niet jouw strijd.

Geef de verantwoording aan de gene bij wie het hoort. Neem het roer weer in handen van jouw eigen leven en zorg goed voor jouw eigen lijf nu. Je weerstand schommelt en heeft nodig dat jij nu de dingen anders gaat aanpakken dan dat je de afgelopen periode hebt gedaan. Meer vanuit rust, meer vanuit bewustere keuzes. Luister goed naar jouw lichaam, het is jouw kompas voor dit leven

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s