Een bericht van…

Lichtinzicht!

Die komt altijd op het juiste moment met het mooiste advies én ik mag het zien, lezen en voelen.

“Je hart weet het antwoord al lang…dus stop met twijfelen…hak knopen door en doe geen consessies meer die ten koste gaan van je Ware Zelf. Je hebt het jeZelf lastig gemaakt, doordat je op bijval en instemming hoopte van wat mensen om je heen….doch voor iedere positieve oplossing van jou kon een ander wel een nieuw probleem verzinnen. Hoogste tijd om te resetten: Je Ziel roept je luid en duidelijk en het is aan jou om te luisteren en te handelen. Even tijd voor jeZelf….weersta de neiging om bevestiging van de buitenwereld te willen hebben. Geloof me…in verbinding met je hart is er geen bevestiging meer nodig…deuren gaan vanzelf open. Vind het jeZelf waard om er te zijn en je leven te leiden zoals je dat graag wilt. Dan wijst de rest zich vanzelf ❤”

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s