Zielsinspriatie

Op mijn Facebook ben ik lid van een groep gelijkgestemden over tweelingzielen.

Ik kwam een mooi stukje tegen over afstandelijkheid. De laatste tijd ben ik op een of andere manier geïnteresseerd in tweelingzielen. Ik absorbeer alle informatie die ik erover kan vinden.

Ik weet niet wie mijn tweelingziel is maar enkele vrienden zijn anders dan anders. Een tweelingziel is niet persé van de andere sexe trouwens.

Ik ben graag bij ze, alsof we elkaar al jaren kennen, we hebben gesprekken die de diepte in gaan, ik ben bij hen erg vergevensgezind, we hebben dezelfde interesses, we zitten in dezelfde energie en we hebben dezelfde pijnpunten in ons leven (voor zover die besproken worden). Het gevoel van aantrekken en afstoten, is er ook zo eentje.

In ieder geval, dit stukje is zeer herkenbaar bij mij. Alhoewel we het afstootproces als iets negatiefs zien omdat het pijn doet, is het eigenlijk iets positiefs. Je komt dichter tot jezelf. Mooi inzicht!

“Zielsinspiratie

Als je twin/zielsliefde afstand van jou neemt, geeft hij/zij jou de mogelijkheid om dichterbij jezelf te komen. Door hem/haar te chasen, leg je de focus op de ander en loop je eigenlijk bij jezelf vandaan. Door je terug te trekken, geef je jezelf de mogelijkheid om bij jezelf naar binnen te gaan en te ontdekken wat onvoorwaardelijke liefde is. Zo loop je steeds dichter naar jouw ware zelf toe. Het is een pijnlijke, maar uiteindelijk mooie spiegeling van de zielsconnectie.

Geschreven door Irene Bond, beheerder van de groep Tweelingzielenkracht op Facebook.

Reacties

Een reactie op “Zielsinspriatie”
  1. shivatje schreef:

    Mooi stukje

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s