Energetisch weekjournaal week 15, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 15

De aankomende week staat in het teken van afbouwen en opbouwen. Het afbouwen van het oude en het opbouwen van het nieuwe. Er zijn wat dingen vanuit het verleden die de aandacht vragen. Gevoelens van vroeger, of zelfs herinneringen, komen boven en dat vraagt van jou om daar eerlijk naar te kijken. Het zijn gebeurtenissen die je zo diep hebt weggestopt dat je niet eens wist dat het er nog zat of waarvan je dacht dat je dat wel achter je had gelaten. Het vraagt van jou een andere aanpak dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Wanneer een bepaalde gebeurtenis in emotie zo aanwezig is kan dat ons beeld kleuren van je leven nu.

Je wilt de dingen graag anders maar het verleden lijkt zich te herhalen. Je krijgt er beter grip op wanneer je het toe durft te laten en te luisteren naar het verhaal van jouw verleden. Zo kan jouw volwassen deel, of jouw emotioneel gezonde deel het gekwetste deel helen. Want daar is nu de perfecte tijd voor. Een gesprek kan deze week meer helderheid geven in het hoe en waarom. Want soms is het niet altijd even duidelijk nog waar dingen vandaan komen tot je elkaar de ruimte kan geven om elkaar te horen zonder het te willen veranderen. Door dingen op te ruimen, te helen en te weten dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen gevoelens nu, kan je andere keuzes maken. Let er op dat je niet weer verzeild raakt in de shizzel van die gene die vanuit een andere realiteit functioneren. Deze week staat in het teken van zakelijke aspecten en het afwikkelen van financiële dingen. Blijf open staan voor wat er nog meer mogelijk is en laat je niet verleiden mee te gaan in de strijd die de ander vooral met zichzelf voert.

Blijf trouw aan jouw waarheid en integriteit. Maar blijf wel duidelijk jouw grens aangeven. Want wanneer je alles maar een beetje laat gebeuren laat je ook daar wat verantwoording liggen. En dat is iets waar je nu juist die verandering in wil brengen. Je hoeft niet alles aan te nemen of toe te laten omdat je weet waar vanuit dit gedaan wordt. Want wanneer je in begrip blijft zitten nodig je als vanzelf nog altijd deze energie uit in jouw leven. En juist dat wil je veranderen. Wat wil je manifesteren? Het hoe mag je overlaten aan het leven zelf en mag je meer vertrouwen op jouw innerlijke leiding. Het is juist nu dat alles wat onecht is aan het licht komt en alles wat niet vanuit een zuiver hart gedaan wordt om gaat vallen. Gerechtigheid is het sleutelwoord en weet dan ook wanneer zaken net even anders lopen dan je had bedacht, dat het juist is omdat er totaal iets anders voor je klaar staat.

Durf je over te geven deze week aan het proces want het zal van alles wat worden. Een interessante week met veel inzichten en veranderingen

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s