Kattenmand

Sinds ik Plantster volg, ben ik alerter op wat ik zie, mijn oog valt op Freekie, onze kat van twee jaar oud. Freekie, van dé Freek, Freek Vonk. Iedereen dacht dat het een kater was maar nee, Freek was nou eenmaal een leuke naam, zei mijn zoon. Ze is nu gesteriliseerd dus ala!

Terwijl ik rustig van het zonnetje geniet, geniet Freek ook, op haar manier, die altijd lief en gek is.

Ze ligt dit keer in een zanderige kattenmand….maar laten zo…gek beest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s