Ontdek je plekje

Gister of eergister zag ik de muziekjuf van mijn zoon bij een kerkje staan, in een voor mij onbekend dorpje hier niet ver van in de buurt. Sandfirden.

De naam doet mij denken aan iets Scandinavisch. Vanmiddag ben ik lekker achter mijn neus aangegaan. Ik ben naar Sandfirden gereden. Het dorpje ervoor was Oudega en mijn gedachten gingen even terug naar de tijd dat ik aan zwangerschapszwemmen deed, samen met Sanne. Haar dochter en mijn zoon schelen een maandje.

Jammer dat er geen contact meer is.

Sandfirden, een klein dorpje rond een kerkje. Pittoresk gelegen huisjes. Terwijl ik een doorkijk op de gevoelige plaat leg, kom ik in contact met bewoners. Ze kenden de muziekjuf ja!

Met een tevreden gevoel vervolgde ik mijn neus en zag nog meer mooie plekjes, had ik een ‘gesprek’ met een statig lammetje, hoorde ik de vogels hun mooiste lied zingen, zag ik koeien rennen naar de stal om gemolken te worden en rook ik de verse dampen van het leven!

Een soort van Ontdek-je-plekje dichtbij huis. Dit uitstapje was de moeite waard. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s