Je mag er zijn

Lieve jij❤….wees geen slaaf van jeZelf…nog van een ander. Het is zo verleidelijk om maar op dezelfde weg door te blijven gaan en alles wat je hebt te gebruiken om het Wel-Zijn van de ander te bevorderen.

Toch heb je inmiddels wel meerdere malen ervaren dat het je, behalve emotionele stress, ook lichamelijke klachten oplevert. En het heeft er alle schijn van dat de kwartjes die je al zo vaak hebt opgeworpen, gewoon niet bij de ander kunnen landen…om welke reden dan ook.

Het is geen onwil van de ander, en de enige die verandering in de situatie kan aanbrengen, dat ben jezelf. Je mag de aandacht op jeZelf gaan richten…op je eigen grenzen…op je eigen vreugde…passie en plezier. Je hebt energie nodig…pure levensenergie om de balans tussen geven en nemen weer te herstellen.

Wees bereid om weer te ontvangen, en niet van de ander, doch van jeZelf en van het universum. Gun het jeZelf om de makkelijke weg te kiezen….de weg van vreugde en plezier. Het gedrag van de ander laat je juist zien dat je wat meer voor jeZelf mag gaan kiezen en tot op de diepste laag te voelen waar jouw behoeften liggen.

Kijk dan wat je ZELF kan doen om die behoeften te vervullen….en wat je jeZelf gunt…gewoon…omdat je het waard bent. Of zit daar juist de crux? Vind je het jezelf eigenlijk niet waard als je diep van binnen kijkt? Mag je er eigenlijk wel zijn? JA….JE MAG ER ZIJN….dat is waarom deze boodschap nu voor je verschijnt.

Twijfel niet langer aan het eigen bestaan, en landt in je Ware Zelf hier op aarde. Gun jeZelf om het leven te Leven. Alleen dat al is het keerpunt voor een mooie toekomst❤

Lichtinzicht – een engel

Voor het originele bericht, klik hier.

Reacties

Een reactie op “Je mag er zijn”
  1. shivatje schreef:

    Ik zeg altijd je moet ook leven, en niet altijd voor een ander. Jezelf wegcijferen om er te zijn voor anderen is jezelf vergeten.
    Een slaaf van jezelf worden, is een teken dat je wilt laten zien zoals je niet bent.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s