Energetisch weekjournaal week 16, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 16

Sommige dingen hebben tijd nodig. Het een wat langer dan het ander. Maar weet dat alles precies altijd op het juiste tijdstip daar is. Jij bepaalt zelf hoe je er mee om wilt gaan. Je kunt denken dat je invloed hebt over hoe snel iets gaat of niet, maar het universum regelt het toch zoals het gaat. Het is grootser en krachtiger en daagt jou uit om ook in deze energie te gaan staan. Deze week is een week van wisselende energie. Ga je staan voor waar je in gelooft? Of ga je nog altijd je best blijven doen ergens tussen te passen waar je wellicht niet eens in moet willen passen. Daar waar je ten alle tijden veroordeeld wordt no matter what you do. Je gaat steeds beter zien dat, wanneer het wel klopt de zaken ook veel beter stromen en blijven stromen.

Wellicht hier en daar een obstakeltje maar dat heeft alleen te maken met jouw overtuigingen. Waar denk je nog in te korten? Waar zit je nog in onzekerheid? En wat als die onzekerheid of ander emoties gewoon de ruimte mogen krijgen? Deze week heeft een verrassing in petto. Want juist het wachten, zal beloond worden. Misschien niet helemaal zoals je het voor ogen had maar zoals je weet gaat het niet om het plaatje maar om hoe het voelt in je hart. Je mag jezelf echt meer gaan zien voor wie en wat je bent. Waar je altijd jezelf hebt veroordeeld alleen omdat de ander niet zijn of haar eigen stukken kon zien en daardoor ook niet vanuit het hart communiceert. Wellicht heb jij je te vaak zand in de ogen laten strooien door personen die nodig hadden dat jij niet ging staan voor wie jij bent. En tegelijkertijd geven zij juist de mooiste spiegel. Want we kunnen blijven wijzen naar die gene dat het anders had gemoeten of we zetten het om in kracht. Nemen we niet meer al die verantwoording op onze schouders maar houden we de focus op daar waar wij zelf verantwoordelijk zijn in ons eigen leven.

Meer en meer ga je in balans komen dat ga je ook deze week meer zien en merken. Je hebt geen invloed op zaken maar het vraagt ook van jou om in diep vertrouwen te staan dat het precies is en gaat zoals het nodig is. Deze week zullen ook vriendschappen steviger worden en aan de andere kant ga je ook meer afstand nemen van mensen die niet meer gelijkwaardig zijn aan jou. Je gaat echt zien aan wie je wat hebt en waar je wat mee kan en waar je ruimte krijgt. Hierdoor kun je wat flash backs krijgen vanuit het verleden waarin je gaat zien waarin men dat niet gedaan heeft en wie daar bij betrokken was. Niemand is hier fout of verkeerd in, je kunt gewoon op een rustige manier de balans gaan opmaken en keuzes maken. Neem wat meer tijd om dingen te bestuderen en misschien wel letterlijk een studie te starten die jouw weg naar jouw hart meer vrij kan maken op dat moment.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s