Dagenergie 16 april 2019 door Deborah

Toch blijft het apart als ik de dagenergie van Deborah dan lees net na het plaatsen van mijn eigen stukje over wisselwerking.

Iets houdt mij tegen maar wat? Misschien is dat het juist wat ik moet loslaten en vertrouwen dat alles het pad zichtbaar wordt zonder dat ik daar zelf mijn inbreng in heb. Laat het maar gebeuren, ik laat de controle los en zie wat er gebeurt. Lekker mijn eigen dingen doen zonder na te denken over! 🍀

Dagenergie 16 april 2019

Langzaam zal de mist beetje bij beetje gaan optrekken zodat er meer helderheid komt in de zaken die nu in je leven aan de gang zijn. Het verleden herhaalt zich op het moment wanneer er nog verhalen zijn. Wanneer er zaken nog niet zijn ingelost. En dat is precies wat er vandaag duidelijk gaat worden.

Wanneer je bereid bent om je over te geven aan het niet weten, dan pas komt alles tot jou wat je ‘moet’ weten. Deze situatie heeft vooral te maken met vertrouwen. Het open stellen van je hart en weten dat alles precies gebeurd zoals het nodig is voor jou om los te breken van de patronen die jou belemmeren.

Ben jij eigenlijk wel bereid om een mooi en gelukkig leven te leven? Of is er toch nog iets in jou wat jou tegen blijft houden? En wat is dat dan precies? Een mooi moment om jezelf daar mee bezig te houden vandaag zodat er meer vrijheid gecreëerd kan worden.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s