Klein Klein Kleutertje – M.J. Arlidge

In eigenlijk anderhalve dag heb ik deel 7 van de Helen Grace serie gelezen, het boek Klein, klein kleutertje, geschreven door M.J. Arlidge. Klik hier voor de recensies over het boek.

Het boek stond al een tijdje in mijn e-reader. Op die e-reader staan minimaal 500 boeken. Waren ze allemaal maar van deze schrijver. Wat kan deze man geweldig goed schrijven! Vanaf de eerste bladzijde trekt hij mij het verhaal in.

Dit keer was het complot en de uitkomst wel te raden al bleef het spannend tot het laatste hoofdstuk.

Nummer 9 staat al klaar maar ik kies ervoor even iets van een andere schrijver te lezen. Ik heb uitgekozen: IJsengel, geschreven door Nathalie Pagie. Dit keer op mijn smartphone. Lekker makkelijk, kan ik overal lezen!

Foto gemaakt door Sarvesh_Chaudhari (Instagram)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s