Wisselwerking

Mooi soms hoe dingen lopen. Hoe energieën dingen, bewegingen, houdingen laten samensmelten, laten samenkomen of de andere kant op, scheiden en afstoten. Een enorme wisselwerking.

Het leven is hierdoor continue in beweging. Je hoeft zelf of de ander maar met een verkeerd been uit bed te komen en de dag pakt heel anders uit. Met andere gevoelens en andere wensen.

Ik zag deze quote op een site voorbij komen en vind het zeer passend bij mijn gevoel vandaag. Ik probeer iets los te laten, maar het laat zich maar niet loslaten. Dit is echt een uitdaging in mijn leven. Welke les heb ik hier te leren?!

Misschien komt daar mijn interesse voor tweelingzielen tevoorschijn.

Alsof het een tweelingziel is die mij vasthoudt op momenten dat ik loslaat. Die lief is op momenten dat ik boos ben, die zich verstopt als ik zoekende ben, die ontredderd is als ik het overzicht heb. Het een kan niet zonder het ander. De mooiste spiegel die je voor je kunt hebben. De spiegel des levens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s