Licht en liefde

Wordt jouw leven gekenmerkt door golven van emoties? Van vreugde tot verdriet…van boosheid tot acceptatie….van twijfel tot vertrouwen…en van angst tot Liefde?

En lijkt het daarbij alsof de golven elkaar steeds sneller afwisselen…en je soms tegelijkertijd zowel vertrouwen alsook twijfel kunt voelen? Als dat zo is weet dan dat je hart aan het ontwaken is…stukje bij beetje kom je steeds dichter bij jeZelf…dichter bij je Ziel en bij de essentie van je Zijn in dit leven.

Stukje bij beetje komt er meer Licht in je hart. Emoties zijn de roep van de Ziel die op zoek is naar groei en balans. Emoties kunnen je energiesysteem verlaten in hetzij twijfel en angst…hetzij in vertrouwen en Liefde.

Als je aan het universum hebt aangegeven dat je wilt groeien als mens en graag die dingen wilt doen waarvoor je gekomen bent, dan zal je hart snel gaan ontwaken dankzij je wens en de energie van de huidige tijd.

Dus….zwemvesten aan en VERTROUW!! Je hebt wellicht niet de makkelijkste weg gekozen…maar wel de weg van jeZelf. Hoe dichter je in deze fase bij jeZelf blijft hoe beter je in staat bent om de les achter je emoties en gevoelens te gaan zien

Dichter bij jeZelf blijven én je kwetsbaar blijven opstellen is de manier om je ontwakende hart te ondersteunen. Wat je zult ervaren is dat de emoties zich nog steeds blijven aandienen maar dat ze niet meer met jou op de loop gaan.

JIJ staat aan het roer….jouw Ziel is je basis van vertrouwen…jouw hart het baken van Licht.

Steeds meer komen jouw persoonlijkheid en Ziel op één lijn. Hand in hand leiden ze jou door het proces van ontwaken….het proces van jeZelf bewust te worden van datgene waar je volledig uit bestaat…LICHT 💛 en LIEFDE ❤

Lichtinzicht

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s