Energiejournaal 20 april 2019

Vandaag worden er resonantiepieken van maar liefst 98 Hz gemeten, enorm veel energie en licht komt er naar de aarde en dat is sterk voelbaar.

Marjolein Ingrid Soulpursang heeft daar een goed stuk over geschreven. Ik ben ook moe, doe dutjes op de trampoline, ik heb pijn tussen de schouders wat uitvloeit mijn armen in. Ik voel mij gejaagd, onrustig en slik valdispert voor wat rust. Alsof ik in mijn lijf gezet wordt. Mijn voeten tintelen. Misschien herkennen jullie ook een en ander.

Energiejournaal 20 april 2019

De energiestijging neemt een steeds grotere en bovenal krachtigere vorm aan en bouwt zich dagelijks met onvoorstelbare waarden op. Deze opbouw van hoogfrequente energie vergt veel van ons lichaam om zich daaraan aan te passen.

Ik voel me steeds lichter worden en vol vertrouwen alsof de hemel op de aarde is aangekomen vol met spirits. Buiten is het ook zo paradijselijk mooi qua natuurschoon! Fysiek nog snel moe, dikke lymfeklieren, snel misselijk, verdraag weinig voedingstoffen, alleen groente, fruit, noten en zaden. Ook snel uit balans alsof ik zeeziek ben en de grond niet voelen kan, veel snotterigheid.

Zorg nu extra goed voor jezelf zodat je lichaam zich kan gaan aanpassen en het oude kan verwijderen uit je systeem.

We kunnen het ook aan de natuur zien; in no time staat alles in bloei; een waar paradijs ontvouwt zich voor onze ogen! Wij groeien ook naar het licht en het gaat razendsnel zodat ons lichaam het amper bij kan houden en dus rust nodig heeft om zich aan te passen en integreren met het licht.

Onze nekwervels zijn aan het uitlijnen en daardoor activeert de Nervus Vagus [river of light] die buik en brein met elkaar verbindt. Geeft allerlei ongemakken en disbalans in chakra 4 en 5. Toevallig dat april de 4e maand is=chakra 4 en we richting mei gaan=chakra 5. Bij het detoxen van dit gebied kun je veel negatieve gedachtenvormen ervaren en dus ook aantrekken in de buitenwereld. Dit is het uitzuiveren van ons lichtlichaam oftewel liquor=vloeibaar licht. Ik merk dit aan pijn tussen schouders/nek/keel en achterhoofd en ook pijn aan bovenarmen alsof ik giga spierpijn heb en intense koude rillingen=bevroren gevoelens.

Er wordt een lichtlichaam om je heen gebouwd oiv dit hoogfrequente licht, deze heeft de perfecte bouw zoals een architect een blauwdruk maakt van een huis. Ons fysiek lichaam is vervormd geraakt, uit de oorspronkelijke vorm getrokken en scheef gezakt en zelfs ingezakt door vasthouden van oude overtuigingen, angsten en onzekerheden van vele levens en generaties. Alsof we de hoop opgegeven hebben en moedeloos ineen gestort zijn dat het ooit nog eens beter, mooier en vreugdevoller zou worden in ons leven!

Dit perfecte model/figuur kan alleen passen als het overbodige overboord gegooid mag worden, dus alles wat je nu aan klachten en ongemakken ondervind is bedoeld om weer passend te worden in wat voor jou bedoeld is! Dit lichtlichaam is je zielelichaam en ik ervaar dit lichaam als mijn tweelingziel.

Ons ego is nu in paniek, onrustig, druk, overactief en opgejaagd. Hij is zo nerveus alsof er ieder moment iets heel ergs kan gaan gebeuren en reageert impulsief en dwingend alsof het onheil nadert. Als reactie hierop reageert ons hart, ademhaling en spijsvertering met een oppervlakkige ademhaling, hartkloppingen, diarree, misselijk, veel plassen =angst oftewel vechten/vluchten of bevriezen willen. Deze weerstand doorleef je nu intens omdat je te moe bent om in oude patronen te vallen.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! Alsof er iets op doorbreken staat= energieportaal tussen je schouderbladen= de grootste doorgang van vloeibaar licht= liquor.

Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oké want daardoor doorbreek je de energieblokkades of energiecysten die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer opengaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water= de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie= lymfezak, en nu de hogere dimensies bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan door goed op je energiepeil te letten! Wees een liefdevolle moeder voor jezelf!

Klachten Geeft symptomen zenuwstelsel, angstig zijn, nerveus, opgejaagd, woede, agressie, kort lontje, geïrriteerd, frustraties, machteloosheid, doodsheid, drukdoenerig, pijn aan de scheen benen, binnenkant benen, wervelkolom, schouder-nekklachten voeten, onderrug, stuitje, misselijk, dizzy, darmen, huiduitslag, buikpijn, volle buik en opgezwollen en sterk aangespannen middenrif ,bevroren gevoel of vlammende hitte gevoelens. Vibrationele griep, benauwdheid oiv expansie van het lichtlichaam, hartfladderen, hart overslaan, hartkloppingen. Pijn kaken, kiezen, wazige ogen, amper het daglicht kunnen verdragen, moeheid tot uitputting, slaapstoornissen, hoofdpijn, schedelpijn, vergeetachtig, in verschillende werelden tegelijk zijn, kriebelende sensaties, voorhoofdpijn, pijn en spanning onderkant linker ribbenkast.= plek vd bijnieren. Veel geborrel in je lichaam.

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde!

We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder deze zware doodskleed gloort nieuw leven, een nieuwe bewustzijn!

Met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s