Wie ben ik? – Mijn kinkaart

Gister stuitte ik op een website waar ik gratis een kinkaart kon laten opmaken. Met dank aan http://www.kinweb.eu.

Ik vind het zeer kloppend. Een jaar geleden voelde ik dat ik graag verbindingen leg in de grootste zin van het woord. Hoe prachtig is het dat dat dus bij mij hoort! ❤️

Innerlijke kracht

Anouk je bent op 5 juni 1968 geboren. Deze dag geeft je de gele ster op toon drie als innerlijke kracht mee. Dit is je wezenskracht waarmee je je leven gestalte geeft.

De kleur geel die bij de ster hoort geeft aan dat je leven in het teken staat van het tot realisatie brengen en ook naar buiten brengen. Je brengt zaken tot volle rijpheid waarna je kunt oogsten.

De scheppingsenergie van het zonneteken ster wil zeggen dat je je leven vanuit de kracht van de harmonie gestalte geeft. Kwaliteiten die hierbij horen zijn, de kunstzinnigheid, elegantie, erkenning van een hoger leven, stemmigheid en schoonheid, harmonie en op de juiste plek zijn.

De schaduwaspecten van dit zonneteken zijn: aan jezelf twijfelen, disharmonie ervaren en het gevoel te hebben te moeten inleveren.

Potentieel

Je bent een lichtgevende bron die op zoek is naar de eigen plek hier op aarde. Je verlangt naar een staat van harmonie waarvoor je jezelf niet langer meer hoeft weg te cijferen. Het is belangrijk dat je leert je gevoelens te uiten. Je gaat in je leven voor gelijkwaardigheid.

De drijfveer waarmee je in het leven staat is stemmigheid ervaren en op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Het zal zo zijn en dit over een langere periode dat je juist het tegengestelde moet meemaken. Zet dan je gevoel van disharmonie, verwarring en richtingloosheid bewust in om jezelf te helen. Het zijn je sterke onbewuste patronen die disharmonie in je leven opwekken. Lukt het je om ze naar de oppervlakte te brengen en ze te transformeren dan zal je licht stralen. Je gaat dan de hemel op aarde beleven.

Je bent de wegwijzer voor anderen door je eigen weg op je eigen manier te vinden. Je mag zonder enige terughoudendheid op je intuïtie vertrouwen. Door je innerlijke licht en schoonheid trek je mensen automatisch naar je toe. Je glimlach zorgt vrijwel onmiddellijk voor harmonie. Richt je op de mooie dingen van het leven en maak de kunstenaar in je wakker.

Dynamiek

De dynamiek waarmee je in het leven staat wordt weergegeven door toon drie. Aan deze toon is het begrip bewegen verbonden en wordt ook wel de toon van de actie genoemd.

Je bent op verbinding gericht. Je brengt de energie aan het stromen. Je bent gevoelig voor sfeer en de chemie tussen mensen. Je voelt je vaak geroepen om te bemiddelen. Je bent instaat om de gezamenlijke noemer te vinden en van daaruit bruggen te bouwen. Het is belangrijk dat je voldoende aandacht aan de relatie met je innerlijk besteed en je niet in het uiterlijk verliest. In je rol als gangmaker ben je op je best wanneer je je verbonden voelt met je innerlijke voedingsbron. Maak hiervoor tijd en ruimte. Je heldere voorstelling van hoe iets in werking kan worden gezet zorgt ervoor dat je uitzonderlijke successen behaald.

Missie of roeping

Op je geboortedag heb je een missie of roeping meegekregen.

Deze luidt: ‘Het geheim ontsluiten’.

Realiseer je dat alles wat je in je leven doet of overkomt in functie staat van de totstandkoming van deze missie. In je jaarprofiel vertellen we hoe je vier familieleden je hierbij ondersteunen.

Energie van je naam

Je naam ANOUK draagt de energie van de witte wind. Deze naam ondersteunt je om spirituele bevlogenheid te tonen en mogelijkheden te scheppen via de weg van de geïnspireerde communicatie.

Dit alles is bepaald aan de hand van de Tzolkin de matrix die de kwaliteit en het cyclische karakter van tijd in kaart brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s