Energetisch weekjournaal week 17, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 17

Een diepere laag wordt aangeboord. Zaken waarvan je dacht dat je er wel doorheen had gewerkt komen toch weer aan de oppervlakte. Maar dit is allemaal nodig zodat jij op een dieper niveau kan helen. Dat wat er nog verborgen ligt in jouw hart mag gezien worden, mag gekoesterd worden en het volwassen deel in jou mag liefdevol de grens gaan aangeven. Want je hoeft niet alles toe te laten in jouw leven. Je kunt je afvragen of de personen die erbij betrokken zijn in staat zijn om te horen wat je te zeggen hebt. Maar waar het vooral om gaat is dat jij het weet hoe het zit en dat je dat respecteert. Dat jij jezelf serieus neemt. Wanneer men in oordeel leeft zal alles wat niet met dat oordeel matcht tot hun realiteit kunnen komen.

En meestal zit er onder al die herrie die gemaakt wordt een pijn die zij niet willen zien. Dus alles wat er ooit tussen jullie gespeeld heeft en wat er nog steeds speelt heeft niet perse met jou persoonlijk te maken. Wel mag je zelf gaan kiezen of dit nog toe wilt laten. Deze week is een week waarin je wat meer overzicht kan creëren voor jezelf. Het is wat chaotisch geweest en deze week krijg je wat meer tijd om op adem te komen. Om zaken helder te krijgen. Een bepaalde kwestie vraagt wat om meer verduidelijking en het is aan jou om daar mee om te gaan. Laat je het zo? Of is er toch nog iets wat jij zelf zou kunnen doen om de dingen nog meer helder te krijgen zodat je weet waar je aan toe bent? Bestaande relaties worden naar een hoger plan getrokken en dat vraagt open en eerlijkheid van zaken. Op een andere manier reageren dan zoals je voorheen deed om het patroon te doorbreken en een gekwetste kant van je te laten zien.

Eerlijk zijn, en dan vooral naar jezelf toe is belangrijk. Daarmee herstel je het contact met jouw lijf en met jouw hart. Welke emoties onderdruk je nog en wat maakt het dat je die niet wilt toelaten? Want hoe meer ruimte jij jezelf geeft hierin hoe meer spanning er van je af kan valen. Ook staat er een financiële beslissing op de agenda deze week. Neem je genoegen met dat wat er is? Voel goed bij jezelf wat licht en zwaar voelt. Of eigenlijk, wat jij jezelf waard vindt hierin en de dingen die jij daarin altijd hebt neergezet maar daarin nooit naar waarde bent geschat. Of liever gezegd nog, waarin jij jezelf niet naar waarde hebt geschat. Beslis niet direct maar slaap er een nachtje over, of twee. En vooral voel. Je kunt er misschien te graag snel vanaf willen zijn maar snij je je daar niet mee in de vingers? Durf voet bij stuk te houden ook als dat betekent dat je er nog even door ‘moet’ bijten.

Deze week geeft je de kans om jouw point of view op het gebied van geld, de waarde ervan maar vooral de waarde van jezelf kan gaan herzien. En dat zal alles weer in een heel ander licht kunnen gaan zetten.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s