Dagenergie 23 april 2019 door Deborah

Vandaag las ik de dagenergie van vandaag en dat wat ik lees, is precies hoe ik mij voel. Ik heb mijn whatsapp maar eens qua privacy veranderd. Rust!

Ik ga er echt aan werken om te genieten van dat wat is in plaats van te zoeken naar wat zich niet laat vinden.

Dagenergie Dinsdag 23 April

Meer ruimte voor je privé leven. Dat is de energie die nu aanwezig is. Om even orde in de chaos te scheppen. Om de scherven op te ruimen en te zien wat er over is gebleven na de storm. Een nieuw begin. Wat is er nodig om deze veranderingen door te voeren en wat wil je behouden en wat niet?

Een prima dag om te onderzoeken wat echt van belang is. Waar ligt jouw verlangen en wat ligt er onder jouw onrust? Wat als je gewoon van waarde kunt zijn gewoon zoals je bent. Dat je niet perse iets hoeft te doen of te zijn. Allerlei angsten kunnen je om de oren vliegen en zelfs hier en daar kun jij je wat onzeker voelen of je wel goed genoeg bent. Ook al weet je met je hoofd dat dit niet nodig is, de rest van jouw lijf, daar leeft deze overtuiging al jaren. En nu is een mooi moment om daar eens mee te zitten. Letterlijk en figuurlijk de aandacht op je thuis vestigen. Waar zit je nog op standje overleven? Waar denk je nog in tekorten? Om aan die andere kant te komen is het nodig om te voelen, je erkennen en daarna vrij laten van alles wat er er van vindt, en zelfs vrij laten dat je er überhaupt wat van vindt. Alleen dan kan je vrijheid creëren, en dat is juist in deze periode zo enorm van belang

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s