Moment van Geluk

Geluk kent vele vormen. Iedereen hangt zijn/haar eigen waarde aan geluk.

Terwijl de zon weer wat lucht tot haar beschikking krijgt, komt de wereld hier weer tot leven.

Vogels zingen hun mooiste lied, mensen komen uit hun huisjes, ik hoor kinderstemmen en er worden weer dingen ondernomen.

Terwijl ik door de smalle straatjes van Chiusdino loop, ruik ik de vuurtjes die aangestoken zijn met dit natte weer. Ik vraag mij af hoe de bevolking in dit stadje, hooggelegen op een berg, dat hout dan naar boven krijgt, op de rug?

Mijn kuiten worden getraind bij het bestijgen van alle trappen. Ik kijk links en rechts en zie veel mooie kiekjes die ik dan ook graag maak. Heerlijk dat fotograferen!

Geluk, dat heb ik gevoeld toen ik daar was. Samen met mijn gezin op een plek te zijn waar ik voldoende vrijheid had om samen alleen te zijn met de wereld om mij heen en dit te mogen vastleggen. De geur van de houtkachels gaf mij een gevoel van welbehagen, knusheid. De humor verbond mij met alles.

En toen ik een kaarsje aanstak voor mijn overleden ouders, in een pittoresk kerkje, werd ik achteraf beloond met een grote blauwe orb op de foto. Zo groot en dichtbij heb ik het nog niet mogen ervaren.

Al met al een geluksmoment! Een moment van geluk! 🍀

Reacties

Een reactie op “Moment van Geluk”
  1. shivatje schreef:

    wauw

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s