Kaypacha 24 april 2019

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Dus we hebben dat in mei, juni, juli, augustus, bijna vijf maanden lang dat Saturnus retrograde loopt en evenzo zes maanden Pluto die achteruit loopt.”

“Wat ik nog niet heb benoemd in de introductie, is de zuidelijke maansknoop conjunct Saturnus. Boem! Saturnus loopt vooruit en de knoop gaat retrograde en deze week, dinsdag, staan ze op exact dezelfde graad, 20 graden en zo’n 23 minuten of zoiets, en dan gaat Saturnus retrograde, precies gelijk op met de maansknopen. Oh wow! De zuidelijke maansknoop en Saturnus, die samen op gaan helemaal tot aan 5 oktober. Ze staan slechts twee graden van elkaar af, meestal maar 1 graad.”

“En nu, zestien maanden later, na een hele lange retrograde-periode in Waterman, weet je nog, schiet Mars in de rondte en hij komt in een 180 graden oppositie. En nogmaals, de oppositie heeft te maken met relaties, zakelijk, romantisch, andere mensen, samenleving. En daar kijk je nu naar, je onderzoekt, je kijkt ernaar en wat zijn je nieuwe lessen, je nieuwe filosofie over het leven. Ben je werkelijk klaar om dat boek te schrijven. Of die nieuwe groep les te geven of die cursus of zo. Dus dit is echt een grote testperiode”

De mantra voor deze week:
Als het allemaal echt serieus wordt en ik word bang
Moet ik uit mijn hoofd gaan
En me realiseren dat het een test is voor vertrouwen
Omdat ik één ben met het goddelijke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s