Energetisch weekjournaal week 18, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 18

Jezelf zien zoals je bent. Zoals je echt bent. Voorbij alle oordelen over hoe je zou moeten zijn of hoe dingen zouden moeten zijn. Alles is er om jou te helpen om een beter beeld van jezelf te krijgen.

Maar wanneer je nog niet bereid bent jezelf te zien voor wie je bent, kan je in het verhaal blijven hangen wat jouw waarde niet ten goede komt.

Want wat als je zou erkennen dat je die heler bent? Dat dat wellicht ook een deel van jouw missie is en dat je daarvoor niet eens zoveel hoeft te doen dan gewoon jezelf zijn. Dat je je kunt verdiepen hoe bepaalde dingen werken is fijn, maar wat als je voor de rest alles al bent. Jij bent allang die leraar geworden. En ja je blijft ook zeker de student maar al jouw ervaringen hebben jou hier gebracht. Erken jouw talenten.

Accepteer ze in plaats van dat je ze afwijst. Want dan komt er ruimte. En deze week zal daar zeker een bijdrage in zijn. Sommige situaties in jouw leven hebben even een andere aanpak nodig. Nieuw licht. Andere energie. Want dan zal je zien dat de zwaarte er vanaf gehaald kan worden.

Ben je bereid je emoties onder ogen te komen? Want dat is wat er zeer zeker mag plaats vinden nu. Een nieuw fundament gaat gepaard met flinke golven van onzekerheid. Het kan je wiebelig maken maar tegelijkertijd kun jij jezelf zien voor wie je bent. Wie je altijd al geweest bent maar was je zo gewend om jezelf in allerlei bochten te wringen voor de ander.

Dat is nu voorbij en kun je een gezondere levensfase in gaan. Een drukke week voor de boeg. Maar het is het laatste stukje. Dingen afronden. Voor jezelf daarin opkomen en staan achter wat je elke keer weer kiest. Tegelijkertijd mag je beseffen dat jij het ook zeker waard bent dat jouw dromen uit mogen komen.

Hou daarmee je gedachten goed in de gaten want het denken in tekorten zal daar zeker geen bijdrage in zijn. Deze week krijg je goed nieuws en daar had je echt wel behoefte aan. Dit alles heeft te maken met het tij dat jij zelf bent gaan keren door andere keuzes te maken in je leven.

De grootste uitdaging blijft echter nog steeds jezelf zijn. Jezelf te kunnen zien. Wetende dat je alles krijgt wat nodig is om daar te komen en dat jij je niet meer hoeft te identificeren met zaken die niet meer fijn en licht voelen. Hoe meer jij jezelf kunt gaan zien hoe meer in harmonie jij met jezelf gaat komen en daar zal je deze week van mogen proeven.

Toch zijn er hier en daar nog wat uitdagingen maar dat heeft meer te maken met jouw eigen gedachtes. Wanneer je beseft dat jij je ze niet hoeft te geloven zal je merken dat er al veel lichter gaat voelen. Steeds meer vertrouwen op de stem van jouw hart.

Ook deze week weer is dat wat er nodig is om meer balans te krijgen en dat daarbij van alles omhoog borrelt hoort daar ook bij.

Zaken uit het verleden willen geïntegreerd worden zodat het jouw systeem kan verlaten en daar krijg je deze week zeer zeker de kans voor.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s