Kaypacha 1 mei 2019

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“En vanzelfsprekend Mercurius die binnenkort naar Stier gaat. Venus op dit moment vierkant met Saturnus en Pluto. Verdieping, verdiepen, verdiepen. En uiteraard ook met de maansknopen, want Saturnus staat conjunct met de zuidelijke maansknoop vandaag.”

“Dus de vrouw is diepgaand verwond. Deze vrouwelijke goddelijke energie, onze eigen moederenergie is gebruikt en misbruikt. En daar is sprake van veel pijn; in ‘zijn verhaal’ zit veel van ‘haar verhaal’, en dat is een verhaal van misbruik. Het is een verhaal met allerlei gebruik en misbruik erin. Ze is nog altijd hier. Nog steeds gevend, nog steeds bloeiend, de bloemen.”

“Dus Venus is zacht, en de noordelijke maansknoop in Kreeft, het waterteken van voeden en liefhebben en vasthouden. Dus dit is een tijd van verdieping. En de mantra van vandaag gaat over het naar binnen gaan; Stier. Deze aarde geeft ons onze bronnen en niet alleen fysieke bronnen, maar al onze bronnen. Onze talenten, capaciteiten, bezittingen, het brengt iets binnen. Het is het ontvankelijke element van dat vrouwelijke. En die stabiele, vaste aarde, die stevig vasthoudt, volhardt en geeft en ontvangt.”

De mantra voor deze week:
Ik word langs de lat gelegd
Ik weet niet precies waarom
Maar ik weet dat er diep van binnen
echt nog veel meer is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s