ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL – 6 mei 2019

Wat fijn dat ik onderstaande tekst net las. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Ik was inmiddels begonnen met het analyseren van mijn gevoel. Over al die onrust in mijn lichaam, het licht voelen in mijn hoofd, de moeheid na twee weken vakantie en het grote vraagteken waarom ik mij zo voel. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik zonder emotie twee familieleden heb verteld hoe ik tegen dingen aankijk. Ook wel eens lekker. Want altijd maar om de brij heendraaien, doet niemand goed.

Ik voel dat ik stilsta op een kruispunt. Ik sta al een tijdje in de hold. Zolang ik nog afwachtende ben, kan ik niet anders dan geduld opbrengen en rustig afwachten.

Geduldig zijn en afwachten, zijn echt nieuwe lessen voor mij. Ik ben van de beweging, dingen signaleren, oppakken en uitvoeren. Het gevoel dat nu in mij huist, het getril, het onrustige en het lichte gevoel in mijn hoofd zie ik als een lichaam dat zo graag vooruit wil maar teruggeduwd wordt. Het maakt mij niet echt happy. Ik kan niet verder.

Het hangt samen met de afhandeling van mijn vaders nalatenschap die inmiddels al acht maanden duurt. Ik kan die rugzak nog steeds niet af doen hoe graag ik het ook wil. Ik wil vrij zijn!

We zitten dan braaf met elkaar in een groep-whatsapp. Als ik wat plaats, reageert er niemand. Zelfs niet als ik mijn oudste zus feliciteer met haar tweede kleinkind, reageert zij er zelfs niet eens meer op. Het liefste ga ik die groep uit. En het is niet dat ik geen reactie krijg…

……maar het bevestigt altijd weer die plek in het gezin!

Als anderen iets melden, wordt er namelijk wel gereageerd. Ik blijf voortaan stil en zal het zo instellen dat ik niet steeds meldingen zie en hoor. Ik ben er klaar mee.

En dan lees ik dus dit bericht en alles resoneert!

Geschreven door Marjolein Ingrid Soulpursang

Het Ascension vs. Descensie journaal van 6 mei 2019

Voor bij wie dit resoneert……

EXTREME ENERGIESTIJGINGEN EN ZEER TRANSFORMEREND: DUS STERK LICHAMELIJK VOELBAAR!

De stijging is maar liefst 26.000x sterker tov gisteren en zet veel in beweging en in transformatie!

Schumann tot 36 Hz, witte vlakken in de SR tussen 12-13 uur

Iedere laag die wordt gezuiverd, maakt ons des te gevoeliger voor de volgende laag die er nog weer onder zit.

Nu snel misselijk door de in snelheid toenemende lichtvortex via chakra 3. Soms slaat het hart over [extraystole= in feite komt er een hartslag te vroeg ipv dat hij er 1 overslaat] of ineens enorme hartkloppingen. Dit alles onder de immense druk vd Nervus Vagus die nu onder grote druk staat tijdens deze transformaties.

Er wordt energetisch aan je getrokken en van alles wordt er opgerekt, uitgerekt en rechtgetrokken. Alsof je bij de plastische chirurg bent die je zonder narcose een face- en bodylift geeft.

Het betekent voor mij ; languit, warme kruik, de swiffer bij en in de hand, de Donald Duck en mijn huisdier aan mijn voeten, meer nivo zit er niet in!! [hihi].

Door de intensieve instroom van fotonen energie daalt het bewustzijn trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen! Daar vindt de grote zuivering nu grootschalig en collectief plaats.

Pieken en witte vlakken in de Schumann resonantie beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus; onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat!

Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen.

Deze oude 3D energie komt dan in ons bio plasma terecht oftewel ons levenswater/emotioneel lichaam als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot oiv het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus!

Het hoort erbij!

Gedachtenvormen ontstaan vlak onder onze huid; kleine wolkjes die je op je huid en vooral op benen kunt zien. Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie. De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten. Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen!

Symptomen; immense koude rillingen en pijn in de lage rug en borstgebied,=letterlijk afzakken naar je basis, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting. Pijn en druk nek, achterhoofd en voorhoofd=ontwaken uit je reptielenbrein [hersenstam] vibrationele griep, uitgeput, benauwd en drukkend gevoel op de borst, spierkrampen, pijnlijke armen/benen en verkrampte handen/voeten, last van kaken, kiezen, schouders, suizende en piepende oren, Hartritmestoornissen mn van het hoger hart gedeelte=boezem, Baarmoeder reiniging; krampen, pms-achtige klachten, emotionele dips, onregelmatige menstruatie en wegblijven ervan = zuivering van de vele etherische ”afhankelijks-navelstreng koorden.

Veel weerstand ervaren=perifere hoge druk gevoelens van de overvolle bloedvaten vol afvalstoffen die je ervaart als je in je denken-doen schiet; doe je niet wat je hoofd je dan gebied dan zie je een grote donkere zwarte gat vol angsten= dat zijn dus de afvalstoffen!

Je laat oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

Met grote dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang

(Voor het originele bericht, klik hier).

Reacties

Een reactie op “ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL – 6 mei 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s