Energetisch weekjournaal week 19, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 19

Je hebt de behoefte om even los te zijn van alles waar jij je de afgelopen periode “zorgen” over hebt gemaakt. Op deze manier krijg je weer helderheid voor jezelf welke kant je op wilt en wat je achter je wilt laten. Het is ook deze week weer een week van de beslissingen. Maar dan op wat je WEL wilt en niet op wat je NIET wilt. Je hart geeft je al een hele tijd aan wat er nodig is en deze week heb je daar een mooie gelegenheid voor om daar meer naar te luisteren. Wanneer je geraakt bent in iets dieps is het niet altijd een makkelijk om daar zomaar afstand van te doen. Het blijft een beetje hangen en ook deze week krijg je daar de gelegenheid voor om er iets mee te doen. Zeker op het gebied van werk is het een prachtige week om alvast wat zaadjes te gaan planten. Wil je een opleiding gaan doen of iets nieuws leren? Of juist iets afstoten?

Belangrijk in alles wat je doet, is dat jij je blijft herinneren wie je bent. Waar je talenten liggen en je niet laten verleiden mee te gaan in de onvrede of onmacht van de ander. Wanneer dat van heel dichtbij gebeurt is dat niet altijd even makkelijk maar je krijgt nu de kans op bepaalde energie niet meer in je leven uit te nodigen. Maak jezelf er niet fout of verkeerd om wanneer je op een bepaalde manier reageert. Je kunt jezelf met liefde ontvangen wanneer je beseft dat het niet zomaar is wat je doet. En dat dit soms met wat meer intensiteit gaat, so be it. Je hebt nooit die ruimte gekregen eerder om het zo te doen en soms moet je gewoon even wat harder roepen voordat je gehoord kunt worden. Niet altijd is het duidelijk voor de ander wanneer je het maar over je heen laat komen. Laat van je horen. Neem je ruimte in. Maak een gezonde balans tussen het geven en het nemen. En neem niet te veel.

Daarmee bedoel ik, neem niet teveel aan van wat andere zeggen. Neem niet teveel aan wat anderen doen alleen maar omdat zij iets in zich mee dragen wat nog geen bewustzijn kent. Wees moedig en kom op voor waar je in gelooft. Kom op voor jezelf en geloof in jezelf. Je bent veilig. Altijd al geweest. Het zijn juist de mensen om je heen die de indruk hebben gewekt dat je niet veilig zou zijn. Maar het leven is hier om jou op te vangen. Om je te leren vertrouwen op jezelf. Om je meer en meer te laten inzien dat jij, net als ieder ander trouwens, gedragen wordt. Ook jij bent net zo goed dat geschenk. En het is zo belangrijk dat jij dat gaat inzien. Dat jij goed doet in eerste plaats voor jezelf. Wat emotionele ontwikkelingen hierin op het gebied van het helen van jouw mooie hart. Want dingen onder ogen komen, gevoelens toe laten en eerlijk zijn, met name naar jezelf toe vraagt veel moed en tijd en energie. En het helen an je hart lukt jou alleen op die manier.

Het toestaan en toelaten. Van alle verwarring, zodat er helderheid komt in wat je bent, altijd al bent geweest en altijd zal blijven, het licht in jouw hart.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s