Weer zo’n teken!

Vandaag is mijn lieve vriendin Iris jarig. Met haar praten, met haar man Franc praten, geeft mij een andere kijk op dingen maar over één ding zijn we het eens: de rugzak moet af, zet de punt en maak stappen die mij verder brengen. Dus binnenkort ga ik die stap zetten en míjn zó gewilde pad bewandelen.

En dan valt mijn oog op een bericht van Fran Tielemans. Weer zo’n teken! Het emotioneert me!

Meer dan een derde van 2019 is al voorbij, en het is een goed moment om even balans op te maken. Om te kijken wat zich dit jaar getoond heeft in je leven, en hoe je daar bent mee omgegaan. Om te beseffen wat je… Meer geleerd hebt, en wat je op dit moment aan het leren bent. Maar vooral is dit een jaar van verandering en vernieuwing. Zie jij de trend die zich doorzet in je leven? Herken je de signalen die je gegeven worden en die je iets willen zeggen? Ben je beréid om te veranderen, om andere visies aan te nemen, om dingen anders aan te pakken? Of wint de weerstand naar vernieuwing het nog even? Weet dat je alle tijd van de wereld hebt om jouw weerstanden op te ruimen, maar besef dat je je nadien toch een heel stuk beter, vrijer en krachtiger zal voelen. Dat je zoveel vreugde en voldoening zal voelen, omdat je jouw bakens hebt verzet, en zo jezelf nieuwe kansen en openingen hebt geschonken.

Welke bakens heb jij al verzet dit jaar?

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s