Energie-update van 8 mei 2019

Dit keer een energie-update van Martha Krul van 8 mei 2019, vandaag dus!

2683 keer die enorme waardestijging van gisteren. Het heftige punt van 82 Hz (komend van 7.83 Hz). Het gaat maar door en gaat maar door.

De aarde en haar bewoners willen vaart in dit hele proces en dat wordt vanuit het universum dubbel en dwars ondersteunt.

Ja natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk. Voel je je ook niet altijd even happy. Maar ik heb het al vaker geschreven. Kijk waar je vandaan komt en wat je nu aan kan. Dat is toch bijzonder.

De verbouwing van je huis, terwijl je er gewoon blijft wonen. Je hebt “last” van je ongemakken, maar je begint ook steeds meer van de nieuwe vormen te zien en te herkennen.

Wat hebben wij met elkaar naar deze energie verlangd. Je wilde niet voor niets in deze tijd hier op aarde zijn. Dit had je als energie, toen je niet op aarde was, al meegemaakt. Zo bijzonder dat dit nu allemaal samen aan het komen is.

Steeds meer mensen “ontkomen” niet meer aan dit proces. Het licht wordt iedere dag sterker en dat is wereldwijd zo. Dat is te zien en te ervaren in het universum. Daarom worden er zoveel channels doorgegeven.

Je wordt steeds gevoeliger en krijgt zelf ook steeds meer inzichten door. Het is de verbinding van de lemniscaat die alles met elkaar verbindt. Het hogere met het lagere. Het licht met het donker.
Blijdschap en verdriet.

Door die verbinding komt er steeds meer zachtheid en gaan wij onze harten volgen. Dit is waarvoor wij hier kwamen, dit is waar wij het voor doen.

Je bent zo mooi, zo sterk en zo bijzonder. Straal maar, jij bent die mooie vlinder ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s