Blijf eerlijk naar jezelf

Hoe is het toch elke keer mogelijk dat als ik afstand neem van dingen en/of mensen, dat juist dat op mijn pad komt. Dubbel en dwars. Bijvoorbeeld als ik liever iemand niet wil zien, kom ik diegene tegen op de gekste plekken.

Zo heb ik bijvoorbeeld een wit truitje met blauwe fijne streepjes. Ik besluit het op een dag aan te doen en ik zie een collega met soortgelijke trui aan. Ik houd daar helemaal niet van. Laatst ging ik met een vriendin zwemmen. Komen we het hokje uit, hebben we hetzelfde zwempak aan.

En waarom neem ik er afstand van? Omdat het mij negatieve energie geeft, tegen mijn zin indruist, wel de lasten niet de lusten, ik mijzelf niet meer durf je zijn.

Dus minder aandacht geven aan, loslaten, en ik word er dubbel en dwars mee geconfronteerd.

Laatst hoorde ik het liedje van Stevie Wonder en maakte er een mooie plaat van die bij dit moment past!

Reacties

5 reacties op “Blijf eerlijk naar jezelf”
 1. shivatje schreef:

  Zoiets is niet leuk of kan onaangenaam voelen. Maar ergens kan je dan gelijk zeggen het valt me we toe dat u hetzelfde aanhebt. En als grap gelijk gelukkig blijft het maar bij dat.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Klopt, het is even lachen maar dan vind ik het niet meer leuk. Maar met personen heb ik nog de meeste ‘last’. Dan neem ik afstand en alsof er dan honing aan m’n broek zit, komt juist diegene steeds op m’n pad.

   Liked by 1 persoon

   1. shivatje schreef:

    hahahaha zal ook komen aanvliegen met al die honing aan je broek. Maar gelukkig ik ben een onbekende

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   2. Anouk1968 schreef:

    Haha
    Het is apart dat als je dus loslaat, er aan je getrokken wordt!

    Liked by 1 persoon

 2. shivatje schreef:

  Dat is vaak zo omdat loslaten met verwerking te maken heeft. En juist dan kan er aan je getrokken worden.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s