Energetisch weekjournaal week 20, 2019 door Deborah

Het is tijd om weer stroom opwaarts te gaan. Om de diepte in jezelf aan te raken en jezelf te bevrijden. Dat kun je alleen maar doen door te erkennen dat je voelt wat je voelt. Zonder te weten hoe, wat, waarom, wie, waar. Voelen. Elke emotie, elk gevoel. Wanneer je blijft ontkennen en blijft zoeken naar zaken om het niet te voelen dan krijg je het om je oren. Je kunt blijven wijzen naar de ander maar in hoeverre gaat het eigenlijk over jou. Deze week krijg je wat kansen hierin om het anders te gaan doen voor jezelf en in jouw leven. Maar dat betekent wel dat je eerst achterstevoren leeft. Daarmee bedoel ik dat je elke emotie, gedachten, elk gevoel niet meer kan buitensluiten en alles op tafel ‘moet’ leggen. Voor jezelf. Te onderzoeken.

Deze week geeft een aantal bijzondere kansen. Op werk/financieel gebied zijn daar wat zaken die je uit de weg kunt ruimen. Hoe wil je het gaan indelen voor jezelf en hoe wil je het financieel gaan doen? Waar ligt er nog voor jou winst te behalen (letterlijk) en waar kun je eigenlijk zo uitstappen. Een mooie week om daarin wat meer ruimte voor jezelf in te maken. Hou de focus op je eigen proces. Durf diep te reiken naar dat wat er echt verborgen ligt. Durf te kijken naar dat verdriet. Die pijn. En doe er je voordeel mee. Is het oncomfortabel? Ja dat is het zeker. Maar ook dat is maar tijdelijk. Het is nodig dat jouw hart gaat smelten. Voor jezelf. Voor de situaties waar je in zit of hebt gezeten. Misschien heb je op sommige fronten de deur altijd dichtgehouden. Voor jezelf en voor anderen. Deuren die je liever in je eentje wil openen of misschien helemaal niet. Je mag om hulp vragen. Op welke manier dan ook want die is er gewoon. En alles wat er nu in je leven speelt, laat je precies zien waar jouw pijnpunten liggen. Benoem ze, erken ze. Accepteer ze. Zo creëer je meer harmonie in de relatie tot jezelf. Een mooie week waarin je de kans krijgt om op een aantal vlakken vooruit te gaan. Financieel en emotioneel.

Dat zijn de belangrijkste pijlers. En soms is het nodig dat je letterlijk en figuurlijk investeert. Dat je het signaal afgeeft dat jij het waard bent. Relationeel lijken de dingen misschien niet helemaal vloeiend te verlopen maar kijk eens even goed wat de spiegel hierin is? Heb jij ergens nog een overtuiging zitten dat jij ergens voor zou moeten vechten? Voor de relatie of wellicht jouw eigen plek? Wanneer je altijd zo je eigen ruimte hebt afgestaan is het lastig om je eigen ruimte weer te veroveren. Zeker wanneer de ander daar nog niet aan toe is om jou die ruimte te geven. In elke relatie krijg jij de kans om zaken die in het verleden hebben gespeeld op te lossen of in te lossen. Je haalt ook in deze week daar overwinningen in die je niet had verwacht van jezelf. Veroordeel jezelf niet, want dan maakt het alles alleen maar zwaarder. En dat is juist wat er deze week meer mag zijn, luchtigheid, lichtheid en speelsheid. Met deze drie mag je kijken naar de zwaarte in je hart, zodat het allemaal steeds meer helder wordt voor je wat nodig is.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s