Vertrouw

Deze tekst las ik net en komt binnen, ik had deze tekst echt even nodig!

Geschreven door Lichtinzicht (www.gelukmaakjezelf.nl).

Heb geen angst…sta je gedachten niet toe om met je op de loop te gaan. Doemscenario’s zijn de enige mogelijkheid van je ego om de ‘controle’ te houden over iets dat niet te controleren valt. Laat je dus niet meeslepen door je angst. Vertrouw op de onzichtbare aanwezigheid van talloze engelen…ook bij de ander waarvoor je vreest. Besef dat het leven een keuze is van degene die het leeft….en zijn of haar lessen die kan je nou eenmaal niet overnemen. Het is moeilijk om aan de zijlijn te staan en juist dan je eigen kracht te kunnen blijven voelen…terwijl het voelt alsof de ander bij je weg glipt…en jouw kracht met zich meeneemt . Er rest je niets anders dan de situatie te accepteren…los te laten en te beseffen dat de situatie is zoals het is en dat dit goed is. Besef dat je ongeduld – nog zo’n eigenschap van het ego om de ‘controle’ te houden – het jou moeilijk maakt, eenvoudigweg omdat je het universum en de tijd niet vertrouwt of durf te vertrouwen. Toch is dit mijn advies aan jou….VERTROUW❣ Heus…je hebt het goed gedaan de afgelopen tijd en je doet het nog steeds goed. Doe geen concessies ten aanzien van je diepste gevoelens alleen uit angst om iets of iemand te verliezen. Je hebt vaak genoeg concessies ten aanzien van je Ware Zelf gedaan…telkens met dezelfde uitkomst: jeZelf in de steek laten en je ondergeschikt maken aan een ander. Gelijkwaardigheid in mens-zijn is een juiste en solide basis om verder te gaan…dat mag je uitgangspunt zijn. Dan weet je zeker dat de Verbinding met de ander op basis van gelijkwaardigheid…Liefde en Vertrouwen zal zijn. Dan weet je zeker dat de Verbinding stand houdt❤

Lichtinzicht 💞 Een engel

Reacties

Een reactie op “Vertrouw”
  1. shivatje schreef:

    Vertrouwen is belangrijk maar hangt aan een zijde draadje.
    Het is hoe je er zelf op kan bouwen.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s