44

Hoe vaak ik vandaag wel niet dit getal ben tegen gekomen.

44 jaar geleden voor het laatst het Songfestival gewonnen. Leve Duncan.

44 minuten duurt het nog voor ik mijn schone was te drogen kan hangen.

4,4 miljoen kijkers gisteravond of was het 5,3 miljoen?!

44% batterij in mijn telefoon.

10.44 uur, 12.44 uur, 16.44 uur

€24,42 kost de lunch

44 kilometer moeten we nog rijden naar het Zuiderzeemuseum.

Alles vandaag en de dag is nog niet voorbij!

44 is een getal dat mij al zeker 1,5 jaar vergezelt. Waar het voor staat?

Angel Number 44 vraagt dat je aandacht schenkt aan je intuïtie en innerlijke wijsheid omdat je verbinding met je engelen en het engelenrijk op dit moment erg sterk is. U wordt aangemoedigd om verder te gaan op uw huidige pad als uw drive en vastberadenheid zal leiden tot succes en vervulling.

Engel Nummer 44 brengt een boodschap dat je omringd wordt door behulpzame, liefdevolle engelen die je gemoedsrust en een blij gevoel van hart willen brengen.

Engel Nummer 44 geeft aan dat je steun en aanmoediging op je pad krijgt, en als je te maken krijgt met een obstakel, wees gerust dat je engelen het meest bereid zijn om te helpen. U kunt er zeker van zijn dat oplossingen voor eventuele problemen of problemen spoedig zullen worden onthuld.

Engel Nummer 44 is een boodschap die de engelen en aartsengelen zijn bij je zijn, je aanmoedigen en begeleiden. Ze bieden je innerlijke kracht en ondersteuning om je in staat te stellen om het werk gedaan te krijgen dat je nodig hebt om je doelen en ambities te bereiken en te bereiken. Ze weten en begrijpen dat je ijverig hebt toegewerkt naar je doelen, en moedigen je aan om verder te gaan op je huidige pad om het succes en de resultaten te bereiken die je wenst. Werk samen met de engelen om succes te garanderen bij al je inspanningen.

Engel Nummer 44 vertelt je dat je niets te vrezen hebt met betrekking tot je levens-, werk- en goddelijke levensdoel en zielsmissie. De engelen omringen en ondersteunen je en moedigen je aan om het goede werk dat je hebt gedaan bij te houden. De engelen en aardsengelen zijn altijd beschikbaar voor hulp en begeleiding – het enige wat u hoeft te doen is vragen.

Reacties

Een reactie op “44”
  1. shivatje schreef:

    Al eens gedacht aan infinity-teken het oneindige.
    Het leven is een patroon een les en als je 44 samen gaat tellen krijg je 8 de geslotenheid. Dat toch soms vergeten wordt als men gaat zoeken op getallen.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s