Energetisch weekjournaal week 21, 2019 door Deborah

Wanneer de grootste hobbel genomen is, kun je verder bouwen. Het lijkt soms een onmogelijke taak maar wanneer het eenmaal achter je ligt, kun je je afvragen waar je je ooit zo druk over hebt gemaakt. Het is niet meer mogelijk om zaken weg te duwen of te ontkennen want de energie die er is, zal alles wat niet congruent aan jouw hart is, omhoog duwen. Dat houdt ook in dat je dus soms echt met de billen bloot ‘moet’ en dan met name naar jezelf.

Wellicht is dat nog een spannend iets omdat je het idee hebt dat je niet aankunt wat daar zit. Maar jouw volwassen deel kan het gekwetste deel helen en ondersteunen. Daarin ook deze week weer mooie momenten waarin je kunt gaan zien hoe je gegroeid bent en dat je alles aan kunt wat er nog in je leeft. En dat sommige zaken zo diep zitten en bepaalde diepe emoties teweeg brengen, hoort daar nou eenmaal bij. Maar je kunt dit aan.

De boodschap is dan ook, wees zachtaardig naar jezelf. Daarmee wordt bedoeld dat je jezelf mag toestaan vrij te laten wat niet van jou is en eerlijk te zijn naar jouw hart toe wat dingen met jou gedaan hebben. Ook als het om dingen gaat die zo lang terug zijn gebeurd en waarvan je dacht dat je het een plekje had gegeven.

Deze week is ook een week van kansen. Want doordat je het stuk wat niet bij jouw verlangen hoort vrij mag laten, krijg je ook de kans om het anders voor jezelf te gaan doen. Je zal merken dat, wanneer je durft te dromen en je hart durft te laten spreken, dat het leven jou direct die dingen geeft die nodig zijn om dat te realiseren.

Als dat niet het geval is, dan kun je nog eens kijken of het echt iets is wat je wilt of zijn er nog stagnaties in jou die het tegenhouden. Want durf jij wel echt gelukkig te zijn? Of ben je nog loyaal aan degene die daar niet voor kiest.

Deze week laat op verschillende gebieden overwinningen zien. Ook krijg je te maken met financiële keuzes. Hoe ga je iets doen en wat zou je willen? En ook, wat is daar voor nodig.

Wanneer je op het pad van je hart zit, kan het heel goed zijn dat dat ook financieel terug te zien is. Ben je bereid om te ontvangen, is de vraag? En dat je daar eigenlijk niet eens moeite voor hoeft te doen.

Kun je blijven kiezen voor dat wat fijn en licht voelt en plezier geeft, ook als je wat anders aangeleerd hebt gekregen en deze stem soms de overhand kan hebben, en dat je durft te vertrouwen op het deel dat je krijgt wat je nodig hebt om te bouwen aan die toekomst die past bij jouw welzijn.

Soms lijken dingen langzaam te gaan wanneer je de dingen helder hebt voor jezelf maar deze week zal je daarin positieve berichten ontvangen om jouw systeem te her-programmeren en dat geluk ook voor jou bestaat. Dat het overlevingsdeel wat nog steeds actief is in jouw systeem, steeds meer rust kan en mag gaan vinden, en jij jezelf steeds meer en meer ontspant.

Deze week draait om gezondheid. Zowel fysiek als op emotioneel en mentaal niveau.

Alles hangt met elkaar samen maar het gaat er om of je bereid bent een grotere, betere, mooiere realiteit te creëren voor jezelf. Kijk eerlijk naar je intenties hierin en waar je nog loyaal bent aan het familiesysteem waar je uit komt. Waar mag je de verantwoording meer laten gaan en waar kun je de verantwoording voor je eigen leven weer terug pakken? Een mooie enerverende week dus waarin niet stilgezeten wordt maar wel ruimte is voor genieten van het proces.

Deborah ❤️

Voor het originele bericht, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s