Grenzen

Hoezo vallen dingen samen….zichtbaar en in perspectief?

Geschreven door Lichtinzicht.

Heus…je vrees is ongegrond💛.
De situatie draait bij. Alle betrokkenen zullen tot inzicht komen. Ja…ook degenen die muren om hun hart hebben gebouwd de afgelopen decennia. Je strijd is niet voor niets geweest.

Het was niet makkelijk, maar je hebt in dit leven niet voor niets gekozen voor de hogeschool wat betreft je lessen in grenzen stellen. Je grote empatische vermogen…je mooie hart en eindeloze Liefde voor anderen hebben je telkens weer over je grenzen laten gaan….en nu is het genoeg.

Je bent voor jeZelf gaan staan….chapeau. Je hebt de ander op alle mogelijke manieren proberen in te laten zien wat er speelde…ook onder de oppervlakte. Doch de ander is hier nog steeds niet klaar voor. Je zult tegemoet gekomen worden, echter grote kans dat men het niet zal begrijpen. Je mag het loslaten….het is niet langer jouw probleem.

Het enige waar het hierom gaat zijn je eigen grenzen…en je voelt aan alles dat je hier met hart en Ziel op mag gaan staan. Niet om een ander te benadelen of in een hoek te drijven…doch om de Liefde voor jeZelf te omarmen en jeZelf het respect te geven dat je verdient. Op je eigen grenzen gaan staan betekent dat de deuren van je hart weer naar binnen open mogen gaan in plaats van alleen naar buiten ten gunste van een ander. De Liefde kan je nu weer bereiken….het Licht mag weer bij je binnenkomen.

Gun jeZelf deze dagen om wat bij te tanken en jeZelf in de eenheid van Al Wat Is te ont-moeten. Voel hoe stevig je je grenzen neergezet hebt wees dankbaar voor je inzichten en het feit dat je een nieuwe fase van je bestaan in gaat. Je hebt jeZelf naar een hoger plan getild: en niet om op een ander neer te kijken doch om in gelijkwaardigheid door het leven te gaan.

Je bent niet meer dan een ander doch ook niet minder….we zijn allen gelijk….verbonden in Liefde…ontstaan uit het Licht. En jij? Je hebt je les weer geleerd en bent gegroeid als mens ❤

Lichtinzicht
http://www.gelukmaakjezelf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s