Tweelingzielen in het nieuws

Geschreven door Healingcentrum Isis.

SPECIALE DAGEN TWEELINGZIELEN 21-22-23 MEI 2019

21, 22 en 23 mei zijn speciale dagen, waarop er trillingsverhogingen plaatsvinden. Hierdoor kan jij je onrustig voelen en last hebben van ascentiesymptomen. Je kunt last hebben van hoofdpijn, vocht vasthouden, verandering ervaren in eetgedrag, onrustig of juist heel diep slapen, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen enz.

De trillingsverhogingen zorgen voor een verruiming van je bewustzijn. Je kunt situaties vanuit een ander perspectief gaan zien door spirituele ervaringen, die je kunt hebben rond deze dagen. Er zal veel hulp aanwezig zijn van Lichtwezens van jouw planetaire afkomst, om jou voor te bereiden op jouw missie voor de toekomst. Jouw chakra’s zullen meer open staan, om de hogere energietrillingen in te laten werken op jouw fijnstoffelijk lichaam. Hierdoor kunnen ook emoties loskomen en kan jij je emotioneler voelen.

Maar ook betekent dit, dat je jouw tweelingziel sterker kunt voelen en jullie telepathische verbinding ook sterk is. Jullie werken als communicerende vaten, die steeds energie uitwisselen, als onderdeel van jullie samensmelting en helingsproces.

De Volle Maan van 19 mei is nog voelbaar, waardoor jij door intense emoties aan het gaan bent en angsten aan het loslaten bent. Tweelingzielen kunnen namelijk veel angst ervaren om elkaar te verliezen. Het kan een einde betekenen van veel karmische situaties!

21 MEI 2019: 3-5-3
Op 21 mei gaan we van het astrologische teken Stier naar Tweelingen. We sluiten hiermee een periode af waarin we zekerheid wilden inbouwen in ons leven en gaan ons meer richten op het contact met onszelf, de mensen om ons heen en het contact met je tweelingziel. Tweelingen is een luchtteken en je kunt dan ook de dingen wat luchtiger gaan zien.

T-VIERKANT
Op deze dag is er een T-vierkant werkzaam met Saturnus/Pluto, de Noordelijke Maansknoop en Eris. Dit T-vierkant kan ervoor zorgen dat er veel spanningen zijn en kan jou het gevoel geven dat je vast zit in een situatie. Dit kan een situatie zijn met je tweelingziel.

Je kunt een innerlijke crisis ervaren. Deze situatie kan bijv. te maken hebben met enerzijds ouderen/ouders, je verleden, huizen, geboorte, de dood, aan de slag willen in het buitenland, (dodelijke) ziekte en psychische problematieken. En jouw lotsbestemming, wat je wilt gaan doen in de toekomst, anderzijds.

Je wilt heel graag een nieuwe start maken, een nieuw leven opbouwen. Misschien wil jij graag huizen bouwen, makelaar worden, mensen begeleiden, die een ziekte hebben of psychische problemen.

Maar merk je dat er boosheid en ongeduld in de weg staat, die jouw aandacht vraagt. Deze boosheid kan vanuit jezelf komen, van een persoon die betrokken is in jouw situatie of van jouw tweelingziel. De boosheid kan gevoelsmatig een wig willen drijven tussen jullie. Je kunt je dan ook geremd voelen, wanneer je graag aan de slag wilt met jouw talenten, maar jouw tweelingziel nog niet zo ver is. Frustraties kunnen hoog oplopen!

De dubbele getallen 3 in de datum (3-5 en 2+0+1+9=3), die verband houdt met Jupiter, geven aan, dat we behoefte hebben aan meer diepgang en verbreding van onze horizon. We willen meer gaan analyseren en filosoferen, om verdieping te vinden in onszelf en om anderen om ons heen beter te begrijpen. Beter begrijpen waar de oorsprong ligt van deze boosheid. Want het getal 5 hoort bij Mercurius, de heerser van Tweelingen, die goed is in het leggen van verbanden.

Maar ook wil Mercurius alles wat luchtiger houden en liever de diepgang vermijden. In de situatie met je tweelingziel kan dit betekenen, dat leugens en verborgen gevoelens meer aan het licht komen en er zal steeds meer gevraagd worden om eerlijkheid en transparantie. En wanneer deze eerlijkheid niet getoond wordt, kan dit tot nog meer frustratie en boosheid leiden bij de ander.

Daarnaast kunnen schaduwkanten aan het licht komen van tweelingzielen. En deze schaduwkanten kunnen te maken hebben met het hebben van zelfmedelijden, passief gedrag, verslaving, verborgen drijfveren en depressieve gevoelens.

De oplossing van de situatie ligt bij het opkomen voor jezelf. Je mag meer je gevoel uitspreken, zeggen wat jij vindt en hier consequenties aan verbinden. Ook kan het zijn, dat het helpt om de situatie van meerdere kanten te bekijken, voor meer begrip. Je kunt alles vanuit een hoger perspectief zien, zonder al teveel te oordelen. En in anderen gevallen kan de oplossing liggen in dat jij kiest voor rechtvaardigheid, een mediator inschakelt of een rechtszaak begint.

Tweelingzielen helpen elkaar door hun onvoorwaardelijke liefde en leren geduld te hebben, zodat de ander zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.

Er kan ook contact komen of kan je nieuwe mensen ontmoeten, waarmee jij een samenwerkingsverband aangaat in de toekomst.

NIEUWE VORM VAN RELATIES
Uranus, planeet van vernieuwing, staat dicht bij Venus en kan op liefdesgebied voor een shockeffect zorgen. Er kunnen drastische besluiten genomen worden, om uit een situatie te breken en er kunnen drastische veranderingen komen rondom jouw inkomen en woning. Je kunt naar meer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid streven. Er gaan in het Watermantijdperk meer relaties ontstaan met meer vrijheid, waarbij meer ruimte is voor individuele ontplooiing.

22 MEI
Deze dag is een vervolg op 21 mei. Er kan geprobeerd worden, om meer te communiceren over de schaduwkanten, die aan het licht komen tussen tweelingzielen. Maar een echte diepgang kan nog moeilijk gevonden worden in deze gesprekken. De ene tweelingziel kan bijv. beloven, om meer aan zichzelf te werken en dit vervolgens bij beloftes houden. De frustraties, die de dag ervoor aangewakkerd zijn, kunnen veel spanningen tussen tweelingzielen geven. Zij kunnen hun gevoelens willen beschermen en onderdrukken, maar wanneer de maat vol is kan de boosheid op een explosieve wijze naar buiten komen. Dit kan er zelfs voor zorgen dat de ene tweelingziel onverwachts het contact wil verbreken en voor veiligheid en zekerheid kiest. Er kan dan ook veel weerstand en spanning worden ervaren bij een van de twee tweelingzielen, wanneer er om verandering wordt gevraagd in de situatie.

23 MEI: 5-5
Op deze dag zitten er dubbele getallen 5 in de datum, namelijk 5-5 (5-2+3). Het getal 5 hoort bij Mercurius en deze planeet zal dan ook een sterke uitwerking hebben vandaag. Op deze dag maken Mercurius en Cheiron, de planeet van de genezing, een mooi aspect. Boosheid, dominantie vinden hun weg om geheeld te worden. En er kan nagedacht worden over wat er allemaal is gebeurd. Je weet snel linken te leggen tussen de huidige gebeurtenissen en gebeurtenissen van vroeger, waardoor je meer begrijpt wat er zich in jouw onderbewustzijn afspeelt. Je kunt ook boodschappen krijgen via bijv. social media, televisie, de krant of via een boodschap van jouw tweelingziel. Deze boodschap kan je veel inzichten geven.

Het doel van deze speciale dagen is dan ook om stagnerende energie tussen tweelingzielen, dat boosheid en frustratie kan veroorzaken, op te heffen en genezing te vinden voor oude trauma’s uit je verleden.

Karin en Danique Vergeer
http://www.healingcentrumisis.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s