Spirituele licht

Wat een mooie tekst, voor mij is het inderdaad lastig om het spirituele los te laten en gewoon te leven zoals ik dat voorheen deed.

Geschreven door Lichtflits.

Wanneer je je spirituele licht hebt toegelaten in je leven, is het bijna onmogelijk om weer zonder dat licht te leven. Je lichaam zal het je direct vertellen, door vermoeidheid, door strakke spieren, het je niet lekker voelen.

Je kan in deze tijd niet anders dan je eigen vreugde volgen en je vreugde te zien als het licht op je pad. Je kan jezelf niet meer aan de kant zetten omdat een ander dat graag van je wil.

Je kan niet meer de keuze maken om de hele dag bezig te zijn met iets dat niet goed voor jezelf voelt, of dingen te doen met als enige motivatie geld. Het zal je opbreken omdat de nieuwe energie dat niet meer ondersteunt.

Natuurlijk kun je het proberen, mag je de deuren sluiten van je ware gevoel. Kun je alle signalen negeren en stug doorgaan op de ideeën in je hoofd, op de verwachtingspatronen van anderen.

Maar zonder hart en ziel zal alles wat je doet je uitputten en kan het je zelfs ziek maken.

Lichtflits

Reacties

4 reacties op “Spirituele licht”
 1. shivatje schreef:

  De laatste zin is de waarheid van ons leven ons gevoel dat je niet tegen mag houden.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

 2. aquariuspolitiek schreef:

  Mag ik Lichtflits – bij deze eerste reactie op deze site – op een innerlijke tegenstrijdigheid wijzen als ik lees: “Wanneer je je spirituele licht hebt toegelaten in je leven, is het bijna onmogelijk om weer zonder dat licht te leven. Je lichaam zal het je direct vertellen, door vermoeidheid, door strakke spieren, het je niet lekker voelen.”
  Wat bedoel ik hiermee? Wanneer/als je je spirituele licht hebt toegelaten, betekent dat niets anders dan dat je weer thuis bent gekomen in het Scheppende Koninkrijk en dus terug bent gekomen van waar je ooit, eonen geleden, bent vertrokken om de lagere dimensionale sferen en werelden te verkennen en te leren kennen. Maar wat we toen niet wisten was en moesten ontdekken is wat de effecten van het ‘afgescheidenheidsgevoel’ waren: ze lieten zich steeds sterker voelen en daarom was de situatie nog erger: we voelden helemaal geen innerlijke Lichtbron meer in ons hart, want die vlam werd steeds zwakker en daarom waren we die herinnering ook helemaal kwijt.
  Door dat spirituele licht NU weer te (leren) herkennen en weer toe te laten ben je je daarvan veel bewuster dan ooit eerder geworden, omdat je daarvan in de hemelse gebieden helemaal niet bewust was. Het waren toen ‘automatismen’ waarvan je je niet bewust was. Daarom was die afdaling naar zwaardere frequentiegebieden ook noodzakelijk om dat oorspronkelijke Licht ook echt te leren ontdekken, én te leren kennen. Dan ontdek je voor het eerst welke kracht in je eigen ziel en bewustzijn aanwezig is (kan zijn) en dan heb je dus de verlichting bereikt, die sterker is dan ooit omdat je die kracht persoonlijk bewust bent geworden en dus nooit meer KUNT loslaten, want je zal dat hemelse gevoel ook nooit meer willen (!) loslaten.
  Vandaar dat dat moment en stabiele gevoel van Verlichting (Boeddha en Jezus) nooit meer kwijtraken en je bent dan tegen alle duistere energieën opgewassen. Dat was je namelijk niet in de onbewuste eonen die je nu hebt doorgemaakt. Vandaar dat de tweede deel van de zin, ‘bijna onmogelijk om weer zonder dat licht te leven’, een zinloze zinsdeel is omdat ‘bijna onmogelijk’ onjuist is; het IS niet meer mogelijk zonder dat licht te leven.
  Namasté, Jan Willem

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je wel voor je uitleg. Ook ik wil niet meer zonder al deze wijsheid leven. Ik heb het wel eens geprobeerd maar dan kwamen alle signalen dubbel zo hard binnen. Maandag schreef ik dat ik niet meer over iets droomde en ja hoor vannacht was het weer raak! Zo heftig en zo intens, het laat me niet los….

   Like

   1. aquariuspolitiek schreef:

    Geen dank! Ik ben altijd bereid tot uitleg als dat zo uitkomt. En mooi van die droom die je terugkreeg! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s