Boek: de hack van de matrix

Helemaal precies weet ik niet meer hoe ik werd getipt dit boek van dichtbij te bekijken, het intrigeerde mij namelijk wel. Ach ja ik heb ook het boek ‘het raadsel van Fermat gelezen’ dus het viel wel in mijn straatje. Een geheel ander boek!

En zo zij het dat ik het gister in handen kreeg. De schrijver, geboren in Bosnië, woonachtig in Nederland beschrijft gebeurtenissen vanuit zijn visie onderbouwd met feiten die wij als kijker naar het nieuws toch anders voorgeschoteld kregen.

Het boek is zijn zoektocht naar de waarheid. Hij wil je niet overtuigen, hij laat je dingen vanaf een andere kant zien. En dat is interessant.

Mijn man zette direct vraagtekens bij het boek toen ik een stukje voorlas over 9/11. Als het echt zo is zoals het boek ons laat zien, dan worden we flink beduveld door de media.

De wet van de aantrekkingskracht, synchroniciteit, ook dat komt allemaal aan bod.

En terwijl ik na ontvangst van het boek weer doorga met waar ik mee bezig was, viel mij een synchroniciteit op en was het plaatje compleet. Ik wilde lezen. Inmiddels ben ik op de helft van het boek en voel ik wat hij schrijft.

Reacties

10 reacties op “Boek: de hack van de matrix”
 1. aquariuspolitiek schreef:

  Ik ben benieuwd naar een korte samenvatting van jou om te kunnen beoordelen of ik het ga bestellen. Want zoals je wel begrepen zult hebben via mijn blogs over de matrix, is en blijft het onderdeel van de illusie van ons leven op aarde. Dus of het de ene vorm van bedrog is of de andere, dat hoort er allemaal bij vanwege onze materiele denken.

  Liked by 1 persoon

   1. aquariuspolitiek schreef:

    Anouk, ik heb de samenvatting op Bol.com gelezen en ik las dit: “Stel, dat het leven dat je leidt een test is. En dat jij een speler bent, die er voor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd. Levenslessen! Bij het toetreden (geboorte) van de test, is je geheugen gewist en weet jij je niks meer van je oorsprong te herinneren. Het doel van het meedoen is namelijk erachter te komen wie jij nou eigenlijk bent en waar je vandaan komt.
    Net als met elk spel, zijn er ook obstakels. Er zijn spelers die verschillende rollen spelen in jouw levensfilm. Sommige acteurs zijn er om je te helpen bij je opdracht, anderen zijn er om je op een dwaalspoor te zetten. [En ik voeg hieraan toe: alle spelers die je tegenkomt, ken je al uit vorige levens waarin ze andere rollen speelden, of zelfs dezelfde rollen maar in een nieuwe setting: ouders en kinderen wisselen dus vaak om. Sommige rollen zijn nieuw want je moet door al je levens heen een zo compleet mogelijk overzicht ontwikkelen zodat je alle ‘basis-ervaringen’ die mogelijk zijn in de stoffelijke wereld van 3D, hebt meegemaakt, omdat de stoffelijke planeten de enige zijn waar je die ervaringen kunt opbouwen. En je komt het koninkrijk gods niet binnen zonder volmaakt te zijn, want de goddelijke energie is zelf volmaakt.]
    “Het boek dat je niet mag lezen” [Is nu de klassieke oude opvatting en ik heb nu mijn boek geschreven waarin ik alles kan en mag openbaren wat we moeten weten om 5D binnen te kunnen treden.]
    Met de aardse wetten van Karma en de vrije wil probeer jij jouw rol als in een spel te ontdekken. Dat spel is de Matrix. Alle ervaringen binnen deze Matrix worden opgeslagen en aan het einde geëvalueerd [Klopt, en ieder afgesloten leven op aarde of op een andere stoffelijke planeet wordt geëvalueerd door middel van een videoband waarop alles te zien is vanaf stervensmoment tot aande geboorte.]
    Dit boek laat je de wereld “Out of the Box’ bekijken. Die Box, dat is de Matrix. Hack dit systeem en ontdek de geheime kennis die eeuwenlang bewust voor jou en mij verborgen is gehouden [vanwege de noodzaak om de geheimen zelf te leren ontdekken en om onbevooroordeeld tegen alle levenshandelingen en dito ervaringen te kunnen opdoen, alsof het helemaal nieuw is, terwijl het zo wel is afgesproken en spiritueel contractueel vastgelegd.] Duik diep in de oceaan met ongekende mogelijkheden en leef jouw rol in deze Matrix tot het uiterste… … maar let op! Dit boek haalt je met een flinke ruk uit je comfortzone: de Hack van de Matrix! [Zo uitgelegd klopt het boek en heb ik het nu ook besteld om het nog te verwerken in mijn manuscript. Ik dank je voor deze tip!]

    Liked by 1 persoon

   2. Anouk1968 schreef:

    Klopt, die had ik ook gelezen. Graag gedaan. Echt, dit boek laat de lezer kiezen of het de andere kant wil zien ja/nee. En als je het voelt, zoals ik gister, dan zal het je nog verder doen wakker schudden. Ik was al wakker maar nog niet zó wakker. Ik ben benieuwd wat je er zelf van vindt als je het eenmaal gelezen hebt.

    Like

   3. aquariuspolitiek schreef:

    Ik neem aan dat dit boek heel anders is dan de film The Matrix, want daarin kan ik mij totaal niet vinden, als ik in mijn digitale omgeving hoor dat het zo in werkelijkheid ook zo is. Ik hoop dat dit boek veel spiritueler is. Maar ik ben benieuwd, ik zal het morgen in huis hebben!

    Liked by 1 persoon

 2. aquariuspolitiek schreef:

  Achterflap :
  ‘Stel, dat het leven dat je leidt een [geestelijke] test is. En dat jij een speler bent, die er voor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse [geestelijke en materiële] levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd [die je in voorafgaande levens op aarde nog niet hebt meegemaakt of niet hebt afgerond]. Levenslessen! [om je te leren optimaal met je medemensen om te gaan waarin doelen als harmonie en vrede leidend zijn] Bij het toetreden (geboorte) van de test, is je geheugen gewist [omdat je anders niet met een schone lei kunt leven na een of meer zwaar karmische levens achter de rug te hebben] en weet je niks meer van je oorsprong te herinneren. Het doel van het meedoen is namelijk erachter te komen wie jij nou eigenlijk bent en waar je vandaan komt.
  Net als met elk spel, zijn er ook obstakels [namelijk nieuwe situaties of problemen waar je nog nooit mee te maken hebt gehad]. Er zijn spelers die verschillende rollen spelen in jouw levensfilm. Sommige acteurszijn er om je te helpen bij je opdracht, anderen zijn er om je op een dwaalspoor te zetten [want dat is de enige manier om je te testen op stabiel en beheerst gedrag].
  Met de aardse wetten van Karma en de vrije wil probeer jij jouw rol als in een spel te ontdekken. Dat spel is de Matrix. Alle ervaringen binnen deze Matrix worden opgeslagen en aan het einde geëvalueerd [Als dat nier gebeurt ontstaat het risico dat je levens niets waard zijn want een grabbelton waarin je willekeurig wordt geplaatst].
  Dit boek laat je wereld ‘Out of the Box’ bekijken.
  Die Box, dat is de Matrix [Deze woorden doen gelukkig niet denken aan de film met de gelijknamige titel]. Hack dit systeem en ontdek de geheime kennis die eeuwenlang bewust voor jou en mij verborgen is gehouden [Om te verhinderen dat er misbruik van zou worden gemaakt]. Duik diep in de oceaan met ongekende mogelijkheden en leef jouw rol in deze Matrix tot het uiterste… maar let op! Dit boek haalt je met een flinke ruk uit je comfortzone: de Hack van de Matrix!
  Zo geformuleerd betekent het een positieve verwachting omdat ik het hiermee volledig eens ben. En toch voel ik dat ik nog voor verrassingen kom te staan omdat deze auteur toch andere accenten zal leggen dan ik. Ben dus benieuwd!

  Mijn opmerkingen ik in de zinnen zelf geplaatst. Ik ga dit boek direct lezen en ik zal blogs erover schrijven en je de links sturen. Prettig weekend!

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je wel, ik heb het boek bijna uit, sommige onderdelen zijn mij bekend maar de manipulatie van de hoogste rangen door positieve energie om te zetten in negatieve energie en je te plaatsen op een lage frequentie, was mij nog niet bekend, nu wel dus!

   Liked by 1 persoon

  2. Anouk1968 schreef:

   Mooi gedaan, met al die toevoegingen. Houd de verwachting positief!

   Liked by 1 persoon

  3. Anouk1968 schreef:

   Dank je wel voor het delen!

   Liked by 1 persoon

   1. aquariuspolitiek schreef:

    De start van dit boek via de geheime genootschappen, schaduwregeringen en verborgen wetenschappen vind ik erg teleurstellend, want als dat de basis moet zijn voor een spiritueel boek, dan maak je mijns inziens al een fundamentele fout in verband met universele wetten, te weten dat je in plaats van je af te zetten – en daardoor die Illuminati juist kracht en energie geeft aan die duistere machten, je helemaal niet daarmee hoeft bezig te houden, want dat heeft de hele menselijke geschiedenis door gespeeld. Dat hoort bij deze materialistische en driedimensionale (3D) wereld, de sfeer van de laagste trillingsfrequenties in ons universum. DUS: Stuur liefdesenergie naar die verborgen maatschappelijke machten. Maar misschien heb ik makkelijk praten omdat ik zelf een gedragswetenschapper ben en daarom weet dat de mens altijd zijn eigen (economisch) belang najaagt en dat we in een doorgedraaide materialistische maatschappij leven, waarin iedereen zich los kan maken als hij bereid is die keuze te maken. Dan stap je ook direct uit de Matrix en ben je ervan verlost. Zo simpel is het. Dus deze start vind ik ronduit dom en armoedig en de auteur Sarac houdt zich daarmee zelf voor de gek, maar de rest van het boek zal ongetwijfeld heel nuttig zijn! Hahaha. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s