Kaypacha 22 mei 2019

Wederom met een intens gevoel van begrip en herkenning maar dit prachtmens gekeken en geluisterd.

Wat hij beschrijft, heb ik afgelopen woensdag bij mijn hapto meegemaakt. Op het moment dat ik iets vertelde wat er gebeurd was, zat ik hoog in mijn adem en reageerde ik feller, zonder emotie. Leve de saboteur, het ego. Toen ik naar mijn gevoel ging, kwam de emotie en de trigger waarom het verhaal mij zo raakte.

Kijk mee naar Lester Kaypacha.

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers voor de Nederlandse vertaling/ondertiteling van dit Pelé report.

“En wat er nog meer aan de hand is, als je goed naar de horoscoop kijkt, dat is zeer interessant als je je met astrologie bezighoudt en je kent je eigen horoscoop goed, dan kun je zien dat we dit weekend de Zon, Mercurius, Cheiron, Uranus, Lillth en Mars allemaal tussen de 3 en 7 graden staan van de respectievelijke tekens waar ze in staan. Dus als je welke planeet dan ook tussen de 3 en de 7 graden hebt staan in ongeacht welk teken, dan zul je de aspecten ervaren. De dingen zullen zich openen, dingen zullen getriggerd worden op een zeer sterke manier en ik zal daar nog wat meer over vertellen”

“Heel sterk is Mars in de eerste graden van Kreeft, waar Mars zal blijven tot 1 juli. Mars reist door Kreeft. Dit is een vuurplaneet in een waterteken. Dat zal veel dingen uit het verleden triggeren, onze kindertijd, problemen met onze moeders, onze behoeften aan emotionele verbinding, onze emotionele onzekerheden en angsten. En morgen exact vierkant naar Cheiron, de gewonde healer in het teken Ram, die Mars als heerser heeft, dus we hebben hier met een verdubbeling te maken, waar een uitdaging in zit”.

“Als ik onzeker ben of ik heb het gevoel dat jij me niet genoeg ziet, me niet vaak genoeg aanraakt, niet genoeg koestert, emotioneel, of je bemoedert me niet of zorgt niet genoeg voor me, dan kan ik wat gaan doen? Als ik bang ben om dat ter sprake te brengen en gewoon te vragen ‘zou je me misschien wat meer willen aanhalen? Kun je me gewoon even vasthouden?”

De mantra voor deze week:Ik moet goed letten op de verhalendie ik creëer door mijn doen en latenOmdat de behoeften en angsten die eronder liggenjou en mij kunnen maken en breken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s