Betekenisvolle droom

Ik weet niet waar ik gister allemaal aan dacht waardoor ik wederom zo’n bijzondere droom had.

Ik ging namelijk samen met mijn man en zoon naar het huwelijk van mijn zus J. In alle banken zag ik vriendinnen van mijn zus uit haar basisschooltijd. Bijzonder genoeg zaten daar ook vriendinnen bij uit mijn jeugd. Ik was eigenlijk helemaal niet gekleed voor een huwelijk en aan een cadeau had ik niet gedacht. Ik zou mijn zus A. wel vragen wat ze wilde en dan zou ik dat aan haar geven.

Zie je het? J. gaat trouwen en ik wil A. het cadeau geven. Nou had ik voor dat ik ging dromen gevraagd of iemand mijn tweelingziel was. Zou het toevallig zijn dat J en A, JA vormt? Of verzin ik nu van alles bij elkaar? Mijn gevoel zegt namelijk van wel maar blijkbaar moet ik het écht weten.

Toen we de kerk binnen gingen, ging de dominee ons voor. Mijn ex-vriend P., de dirigent, ging ons voor. Hij was de dominee. Omdat we wat laat waren, gingen mijn man en zoon ergens zitten en ik mocht tussen mijn vader (rechts) en moeder (links) zitten. Ik voel nog de warmte van mijn vaders hand toen hij de mijne in zich nam en de zachtheid van mijn moeders wang die mij een zoen gaf.

Wat voelde ik mij rijk met die twee zielen naast me. Wat heerlijk om daar samen met ze te zijn. En toen werd ik wakker van de vogeltjes die buiten hun mooiste lied zongen….

cyanus-cornflower-4221879_1920

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s