Energetisch weekjournaal week 22, 2019 door Deborah

Energetisch weekjournaal week 22

Diepe stukken kom je tegen. Hele diepe stukken en dat voelt niet altijd even comfortabel. Toch zijn dit zaken in jouw systeem waar je wat meer mee mag en ook wilt doen. Het is nodig om zo meer inzicht te krijgen in wie jij bent, wat jij wilt en waar jij naar verlangt. Wanneer je verlangens onderdrukt, komt dat er op een hele andere manier uit en dat kan niet altijd op de voor jou, beste manier zijn. Nu krijg je de kans om je hier meer mee te verbinden en alles wat meer te laten stromen. Dat je je daardoor wat wiebelig voelt is heel normaal.

Zolang jij, het gezonde deel van jou, het gekwetste deel telkens weer blijf opzoeken en koesteren. Verzorgen en verwarmen. Diep verdriet in jouw lijf mag er uit. Hartzeer, een verlies, een kras op de ziel mag geheeld worden. En daar krijg je nu de kans voor. De tijd is rijp en je hebt genoeg kracht in je verankerd om dit varkentje te gaan wassen. Zaken zullen deze week meer zichtbaar worden over wat er ECHT leeft in jou. Je hebt alles flink onder het tapijt gestopt. Soms bewust maar veelal onbewust. Omdat dat de weg was die je ging omdat je het zo geleerd hebt. Omdat je “moest” overleven. Nu mag je dat tapijt gaan optillen en mag je stukje bij beetje alles wat daar onder geschoven ligt zichtbaar maken. Niets gebeurt voor niets en het is allemaal om heling te vinden. En heling is heelwording en heelwording is eigenlijk voelen wat je voelt.

Je bent nooit niet heel geweest je hebt misschien alleen bepaalde gevoelens onderdrukt. Door ze te zien, erkennen en voelen, wordt je meer heel. Dat wil zeggen, dat je niet meer bent wat je moest zijn maar je toelaat dat je alles bent met allerlei gevoelens. Zo creëren je meer harmonie in jezelf en in het leven. Je krijgt deze week de tijd om onderzoek te doen naar dat stuk of die stukken. Wat zit daar, wat heb je onderdrukt, wat heb jij nu nodig om hier mee in het reine te komen. Wie mag je nog vergeven? Je zal zien dat dit enorme groei teweeg brengt in jouw leven en vooral meer begrip voor jou en jouw handelen. Daar waar jij jezelf altijd afgewezen hebt of geprobeerd hebt de boel onder controle te houden je nu de ruimte krijgt om vrij te zijn van alles waar je tegen gevochten hebt. Het was functioneel toen je nog klein was maar nu de tijd daar om jezelf die vrijheid te geven waarvan je weet dat het mogelijk is, of dat nou op bewust of op onbewust niveau is. Laat je verlangens toe, ook al horen ze bij het kind in jou. Je hebt ze nooit mogen voelen maar nu is het tijd om daar alle ruimte in te maken.

Deze week geeft ook nog wat onverwachte, verrassende effecten die bijdragen aan jouw proces. Wanneer je ja zegt tegen jezelf zeg je ja tegen het leven en daar hoort bij dat je de cadeautjes van het leven mag ontvangen. Een verrijking voor het hart, en dus ook op allerlei andere fronten in je materiële leven. Je bent niet arm, nooit geweest ook, maar het afknijpen van die rijkdom in je hart heeft dit wellicht gecreëerd in je bestaan en daar komt deze week duidelijk verandering in.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s