Geef jezelf de ruimte

Jemig wat resoneert deze tekst. Alsof ik naast haar sta en haar verteld heb hoe het de afgelopen tijd met mij is geweest….

Geschreven door Lichtinzicht.

GEEF JEZELF DE RUIMTE….en spreek je uit💙

Het heeft geen nut om je in te houden, omdat inhouden in dit geval betekent dat je je Ware Zelf verloochent en op slot zet.

Het is de engelen niet onopgemerkt gebleven dat jij – omwille van de lieve vrede – je niet uitgesproken hebt, terwijl jouw gevoel en mening er wel degelijk mogen zijn. Wellicht heb je de laatste weken al meerdere malen op je tong moeten bijten en je woorden in ‘moeten’ slikken van jeZelf. Wellicht heb je jezelf hierdoor zo op slot gezet dat je nek en bovenrug helemaal vastzitten….hoofdpijn, duizeligheid, een zere keel en het gevoel niet te kunnen focussen tot gevolg hebbend.

Als dit zo is dan is dat een teken dat je jeZelf wat meer de ruimte mag geven en je mag uitspreken voor jouw gevoel en mening. En als je dat dan doet…doe het dan op een milde manier….op de manier van de engelen.

Laat je hart en Ziel spreken zonder te oordelen over iets of iemand anders. Gun je hart om haar waarheid op een liefdevolle manier te spreken en laat je niet meer intimideren door mensen om je heen die het hardst roepen vanuit hun ego terwijl hun hart en ziel achter slot en grendel staan.

Jouw stem mag gehoord worden, en weet dat een stem vanuit de Ziel altijd liefdevol is en gesteund wordt door de engelen 💙

Lichtinzicht
http://www.gelukmaakjezelf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s