Rustpunt

Vandaag heb ik gemerkt dat ik gevoeliger ben dan ik dacht. In gesprek met iemand liet ik mij meesleuren naar een plek diep in het ‘bos’. Ik stond op een splitsing van keuzes. Op de achtergrond hoorde ik het ene verhaal na het andere verhaal. Op een gegeven moment duizelde het mij. Alsof ik rondtolde…

Eenmaal weer terug op de plaats vroeg ik mij af welke les dit voor mij was. Ben ik zo onrustig? Ben ik zo oppervlakkig geïnteresseerd in van alles en nog wat? Ben ik een rustpunt voor de ander? Ten koste van mijzelf of uit liefde naar de ander?

Ik bemerk dat ik voor anderen een rustpunt ben, zij vertellen mij hun verhaal, ik hoor zo veel, ik kan verbanden leggen, ik geef soms advies ter bevordering van verbindingen. Ik doe het niet voor waardering maar ik geef uit liefde. Ik ben er voor diegenen die mij respecteren en liefhebben om wie ik ben waardoor ik mij open. En dan, dan ben ik er voor de ander.

Ik ga nu maar even mijn aura afschermen en dit even een plek geven, ik heb weer een mooi lesje geleerd. Ach ja en dan komt deze tekst voorbij en is het plaatje compleet.

Geschreven door Lichtinzicht.

Lief hooggevoelig mens💚….ik nodig je uit om je blik naar voren te richten en niet meer achterom te kijken. Laat het verleden voor waar het hoort te zijn: achter je. Accepteer wat geweest is, welke les het jou gebracht heeft. Misschien weet je nog niet precies wat je wilt….maar in elk geval weet je wel wat je niet langer meer wilt en ook dat is veel waard. Richt je blik vooruit en kijk niet opzij….jouw weg ligt voor je en niet naast je…noch kan je andermans weg belopen. Negeer alle critici en doemdenkers, aangezien zij adviseren uit angst. En voor je eigen rust: scherm je aura wat vaker bewust af voor de mensen om je heen. Intuïtief weet je haarfijn welke mensen in je omgeving (onbewust) hun angsten projecteren op jou, of wie er zelf in angst leeft en waarvan jij met je sterke voelsprieten dan ‘last’ hebt. Dus daarom…jij bijzonder en hooggevoelig mens…daarom mag je de komende tijd de antwoorden die je zoekt wat dichter bij en in jeZelf ontdekken. Of ja…hoezo antwoorden? Jij WEET het allemaal wel, dus daar ligt het niet aan. De sleutel zit enerzijds in het beschermen en bewaken van je eigen energieveld…..anderzijds mag je concrete plannen gaan maken en hetgeen je wilt bereiken verdelen in concrete stappen. De keuze is geheel aan jou…en vanuit het Licht zeg ik jou: Ga lief mens…ga vol vertrouwen je eigen weg in je leven…je pad wordt verlicht door ons. Volg de borden met “LIEFDE” en ga verder…laat je Ziel – en ondergeschikt daaraan je ego – samen jouw fundament zijn voor een prachtige toekomst zoals je die diep in je hart al kunt voelen en waarmee je reeds verbonden bent❤

Lichtinzicht – Een engel
http://www.gelukmaakjezelf.nl

Reacties

5 reacties op “Rustpunt”
 1. shivatje schreef:

  Een rustpunt moet men vinden, zowel geestelijk als lichamelijk.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Ik ben dus blijkbaar beide maar dat is aan het eind van het gesprek volledig vertroebeld

   Liked by 1 persoon

   1. shivatje schreef:

    Omdat je te open openstelt. En zo pikken ze energie van je weg.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   2. Anouk1968 schreef:

    Dat vertelde mijn shiatsu mij net ook, nu dus de kunst om de deur een kiertje open te zetten in plaats van helemaal. Het maakt me nu erg stil….

    Liked by 1 persoon

   3. shivatje schreef:

    Zelfs een kier kan te veel zijn.
    En ik ken je niet persoonlijk en je ander heeft het je ook vertelt.
    Het is leren om je af te sluiten bij gesprekken.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s