Energy release (2)

Gister lag ik een vijftal minuten eerder dan de energy release op mijn zachte bed en hield mijn focus op mijn ademhaling en het aarden van mijn lichaam.

Volledige ontspanning volgde want ik vloog ver boven mijn lijf binnen de kortste keren. Je kunt dit vergelijken als dat ik op een bed met rolletjes lig en iemand geeft daar een flinke duw tegen aan waardoor het bed en ik dus beginnen te tollen.

Ik voelde steken in mijn onderbuik, alsof het warmer en warmer werd. Alsof er een vuurtje aan werd gestoken in mijn onderbuik.

Ik controleerde even de tijd….het was pas 20.45u. Ik focus mij opnieuw op mijn lichaam en mijn ademhaling. Toen ik opnieuw op de klok keek, was het inmiddels 21.45u. Een uur later….ik ben weggeweest. Nooit gedacht dat dit zou gebeuren.

Naderhand heb ik een verslag ontvangen van Deborah.

Vandaag werd ik om 5.30u wakker, klaar wakker. Dankbaar heb ik gebruik gemaakt van dit tijdstip. Wat een prachtige zonsopgang.

Ook heb ik toegegeven aan mijn rust. Na een bezoek aan de garage heb ik mijn hond lekker uitgelaten en ben daarna heerlijk naar de sauna geweest.

Lekker alleen, mij niet hoeven aan te passen aan, mijn rondje, mijn gedachten, mijn gevoel en mijn boek waar ik ingezogen werd.

Verder heb ik weinig inspiratie, misschien is dat het ‘wiebelig zijn’. Morgen een nieuwe dag!

Reacties

Een reactie op “Energy release (2)”
  1. Wat fijn dit! Bijzonder de boodschap…😜

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s