Ganapati mantra – Deva Premal

Ach ja dat heb je soms, draai je dat mooie liedje in de auto, staat het niet op repeat en dus ontdek je een ander mooi liedje. Gelukkig van dezelfde cd.

Dit is een mooi liedje om te aarden en je derde oog te openen. Laatst las ik daar een stukje over, het meer verbonden zijn met je intuïtie.

In ieder geval, dit liedje werd gedraaid en ik ging eens flink aarden. Ik voelde mij sterker worden. Prachtige tekst.

Vanuit een auto toch best lastig, blijven concentreren. De auto had het er ook moeilijk mee want alle alarmbellen gingen af. De hele autocomputer sloeg op hol. Vandaar dat ik gister naar de garage moest, het systeem kreeg een reset.

De oefening is simpel: ga zitten/staan met beide voeten op de grond (zonder schoenen), voel je voeten wortel schieten. Vanuit je derde oog (tussen je ogen, boven je neus) zie je om je heen paarsblauw licht. Vanuit je kruinchakra stroomt een mooi licht naar boven. Visualiserend.

Nou zeg, maak ik een schermfoto van dit liedje, zie ik mijn allermooiste tijd, dit zie ik echt dagelijks! 22:44 uur.

Luister maar eens lekker naar de muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s