Bright sky

Vandaag dus naar vrienden geweest. En omdat ze vlakbij de rustplaats van mijn ouders wonen, gingen we, ik en mijn zoon, daar ook heen.

Als we de plek van mijn ouderlijk huis naderen, speelt op spotify en dus door de boxen van mijn auto een liedje, random, ‘bright lights to guide me home’.

Hoe mooi klinkt dat dan, ik denk dat dit de reden is geweest achter al mijn toevalligheden van de afgelopen week. Dat ik weer even bij ze langs ging. Terwijl ik weet dat ze altijd bij me zijn, wilden ze waarschijnlijk dat ik langs het graf zou komen. Het is voor mij een dik uur rijden dus dat doe ik alleen als het op de route ligt.

We liepen over het prachtige kerkhof vol vogels, bomen, plantsoenen. Het is daar een park zowat. Ik had geen zin om over het grind te lopen dus we liepen over het gras dat bezaaid was met witte bloempjes. Voor iedere ziel een bloempje.

Mijn zoon en ik liepen er voorzichtig doorheen. Mijn aandacht werd getrokken naar de lucht. Een bright sky met veren, en een witte vogel boven de boomtoppen. Ik voelde dat ze bij me waren.

Het was weer een fijn samenzijn. Ik houd van jullie paps en mams. Dank voor de prachtige tekens die naar vandaag hebben geleid! ❤️

Reacties

4 reacties op “Bright sky”
 1. aquariuspolitiek schreef:

  Ik ben geroerd tot tranen. Prachtig beschreven. Hou het contact levend!

  Liked by 1 persoon

 2. aquariuspolitiek schreef:

  Jij hebt nu mijn emotionele gevoeligheid leren kennen en ik schrijf je dit omdat ik er mijn hele leven mee geworsteld heb, en zeker als man die niet mag/mocht huilen. Anderen zoals Esther en Shivatje weten dit van mij. Maar daarom vertel ik je dit omdat er bij mij iedere keer weer veel getriggerd wordt door zulke mooie beschrijvingen of teksten. Zucht…

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je wel voor je mooie reactie. Ook ik open mij door jullie reacties steeds meer, omdat ik mijzelf mag zijn. Ik stond net onder de douche, en bedacht me dat mijn keuze voor de vuurtoren achtergrond ook bij dit verhaal hoort ‘bright lights’….ik zal vast nog meer synchroniciteit vinden….
   Ik heb zulke mooie ervaringen op dat kerkhof, mijn ouders weten mij wel te ver-wonderen. Daar schrijf ik vandaag een stukje over, dat gebeurde voor het overlijden van mijn vader (9-9-9 dag van de geboorte, hij is begraven op zijn 89e verjaardag op 12 sept 2018).

   Liked by 1 persoon

 3. shivatje schreef:

  Dat is zo mooi dat je geleid wordt om in stilte het persoonlijk gevoel te delen.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s