Energetisch weekjournaal week 23, 2019 door Deborah

Afrondende fase. Althans zo voelt het. Als of je even de laatste dingetjes nog af mag ronden. Daarnaast heb je ook niet zo heel veel energie op het moment om je verder nog ergens druk over te maken. Je ziet het allemaal wel. Het lijkt een beetje of iemand je hersens een beetje uitgeschakeld heeft.

Dit allemaal gebeurt om jou meer in het hier en nu te houden. Om je meer en meer in je lijf te zetten en aanwezig te zijn hier op aarde. Want jouw energie is nodig om van alles wat er gaande is toch ergens dat lichtpuntje te zijn. En voornamelijk voor jezelf. Dat is niet egoïstisch, integendeel, het ligt er maar net aan vanuit welke intentie je iets doet. Maar wanneer je functioneert vanuit een onvoorwaardelijkheid is het verre van egoïstisch. Het is egoïstisch wanneer je het doet om je verhalen te voeden.

Nee, in dit geval lief mens, is het puur om jouw ziel te doen laten groeien. Om de kennis die aanwezig is meer door je heen te laten stromen. Om vanuit elke vorm van bewustzijn te kunnen handelen. En wanneer jij dat lichtpuntje voor jou kan zijn, vanuit het beste willen voor jezelf vanuit het hart, dan raak je iedereen om je heen en ver daarbuiten. Als een rimpel effect. Doe daarom deze week ook alleen het hoognodige. Nieuwe kansen komen er echt aan maar dat gaat niet wanneer het niet afgerond is. En daar krijg je deze week mooi de tijd voor. Een gesprek met iemand uit het verleden creëert ruimte. Want er zijn nog wat dingen die je graag kwijt wilde. Hoe zaken voor jou hebben gevoeld en hoe jij dat ervaren hebt.

Verrassend genoeg zal dit gesprek anders lopen dan je had verwacht. Zou de ander dan toch meer inzichten gekregen hebben? Hoe dan ook, doet het je goed omdat het jou ruimte geeft. En dat voel je diep in elke kern. Dat jij het goed wil doen voor jou. Dat jij jezelf het beste gunt. Alleen dan kan je er zijn voor anderen, omdat je niet meer functioneert vanuit het behoeftige kind, want je kunt jezelf voorzien in je eigen behoeftes. Dat is een hele grote stap in jouw ontwikkeling geweest de afgelopen periode. Deze week heeft nog wat verrassende elementen. Want je manifesteert eigenlijk sneller dan het licht dus voor je het weet krijg je waar je om gevraagd hebt. Jouw licht is nodig, ik zei het al eerder, op deze wereld om het te kunnen verspreiden. En wanneer je kunt shinen vanuit jezelf inspireer je andere om datzelfde te doen. Zelfvoorzienend zijn. Op vele fronten. En samenwerking. Maar dan wel vanuit een onvoorwaardelijkheid, een constructieve energie. Je ziet steeds duidelijker wat congruent is en wat niet. Zelfs op micro niveau. Want het kan heel subtiel zijn wat iemand wel of niet doet, maar wanneer je steeds beter inzicht krijgt vanuit welke intentie jij handelt, dit kan zien en voelen en ook erkennen dan zal je dat ook van de ander opmerken. Daardoor krijg je telkens weer de kans om te schikken en herschikken en weer.

Dat is een on going proces met als doel, het beste voor jezelf….altijd

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s