Nieuwe maan in Tweelingen – 3 juni 2019

Geschreven door Moon.

Vandaag, rond de klok van 12:00 uur, staan de Maan en de Zon exact samen in het teken Tweelingen. Zoals je weet luidt elke nieuwe Maan het begin van een nieuwe maandelijkse ontwikkelingsfase in die gerelateerd is aan het teken waarin de nieuwe Maan staat. Tweelingen is een weetgraag, communicatief, leergierig en veelzijdig teken. Tweelingen is altijd op zoek naar stimulatie van het intellect, houdt van ideeën uitwisselen, stof tot nadenken en het verzamelen van gegevens waar iets nieuws van geleerd kan worden.

VOORBIJ JE COMFORTZONE
Dit beloofd dus een informatieve en leerzame maand te worden met een drive om vooruit te komen in het loslaten van oude verhalen en het optimaliseren van je ware potentieel. Om vol van deze mogelijkheid te kunnen profiteren moet je bereid zijn om voorbij je comfortzone te gaan en open staan om leringen die je, op welke manier dan ook worden aangeboden, te ontvangen. We krijgen een kans om dingen vanuit andere perspectieven te zien en zodoende onze horizon te verbreden. De oppositie met Jupiter vraagt je om groot te denken. Durf je daarbij te realiseren dat een meer voldoening gevend leven wellicht voorbij je huidige vertrouwde standpunten ligt.

NIEUWE GEZICHTSPUNTEN
Wees bereid om verder te gaan op het pad van zelfonderzoek en niet bang te zijn voor nieuwe gezichtspunten en ontwikkelingen. Venus staat driehoek Pluto, Saturnus en de Zuidknoop en dit laat je weten waar je verlangen naar uitgaat en wat jou goed zou doen. Je weet heel goed welk doel je in dit opzicht voor ogen hebt. Beweeg mee met de informatie die je gegeven wordt en luister naar wat het je zeggen wil. Het symbool dat bij Tweelingen (c)))) hoort lijkt op een poort, op een deur waar je doorheen kunt gaan. Welke deur mag wat jou betreft opengaan?

DE ILLUSIE VAN REALITEIT
De realiteit waarin je leeft is maar relatief en hangt nauw samen met je eigen geloofsovertuigingen. Wat je ooit als waar hebt aangenomen kan veranderen, en door een andere kijk op dingen kan je hele beleving er anders uit gaan zien. Neptunus in vierkant met deze nieuwe Maan daagt je uit om voorbij je beperkingen te denken. Zie de illusie van de ‘waarheden’ die niet langer voor je werken, die je niet brengen wat je wil. Je kunt er nieuwe, die meer lijken op wat je wil, voor in de plaats zetten. Het is mogelijk om een nieuwe werkelijkheid te creëren door in nog onbekende realiteiten te gaan geloven.

ONDERZOEK DE OORZAAK VAN JE EMOTIES
Met deze Maan kunnen er emoties bij je opkomen die opgeslagen liggen in je onderbewustzijn. Hierdoor kun je tot de ontdekking komen hoe deze emoties je leven beïnvloeden en beperken. Wanneer je je er in mee laat slepen dan kan het je humeurig en/of angstig maken. Ga op zoek naar de oorzaak van je emoties en leer ze te begrijpen. Probeer ze niet weer te onderdrukken of er voor te vluchten, want het wegstoppen of ontkennen ervan lost niks op. Ze zullen van tijd tot tijd toch weer de kop opsteken. Vraag je in plaats daarvan af welke overtuiging erachter ligt en vraag dan vervolgens aan jezelf; is die overtuiging werkelijk waar? Is de reden die eronder ligt een vaststaand feit of is het ‘slechts’ een uitdrukking van een geloof wat diep in jou leeft? Waarschijnlijk is het laatste het geval.

LOGICA EN EMOTIE IN BALANS
Gebruik je intellect, de kracht van Tweelingen, om logica en emoties met elkaar in balans te brengen. Niet door je emoties weg te redeneren maar door te begrijpen waar ze vandaan komen en ze vooral ook als leraar te zien. Praat met anderen over je gevoelens als je die behoefte voelt. Het kan je wellicht helpen om de boel te klaren en er met andere ogen naar te kijken. Je intuïtie kan je daarnaast nog meer vertellen over de ‘waarheid’ waarmee je de kwaliteit van je leven kan verbeteren.

HERKEN DE LIEFDE ACHTER JE ERVARINGEN
Ontvang de leringen van het leven. Neem ze in vertrouwen aan, en weet dat ze je altijd hebben gegeven en zullen geven wat je nodig hebt, ook al is het niet altijd wat je wil. Herken de liefde die erachter ligt. De liefde die jou wil brengen naar een hoger niveau van bewustzijn en begrip. Er zijn nou eenmaal allerlei soorten van ervaringen voor nodig. Zodra de lessen geleerd zijn opent de deur zich naar een nieuwe realiteit. Gebruik deze periode om tot acceptatie te komen van je ervaringen en vooral ook van jezelf die deze ervaringen nodig had. Geloof dat jij het beste verdient, ook al heeft het leven je ogenschijnlijk een andere kant laten zien. Houdt van het leven, en van jezelf, met alles erop en eraan. Geef dit geschenk aan jezelf, er is niemand of niks die dit voor jou kan doen. Neem de leringen in liefde in ontvangst, want dat brengt je verder naar een nieuwe ronde.

X Moon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s