Dagenergie 5 juni 2019

Wat een wijsheid voor deze dag, dat ik 51 ben geworden. Het voelt echt ouder. 50 was meer iets van eind 40 maar 51 is echt met beide benen op de grond van de 50’ers! Een fijne dagenergie, de diepte in naar de kern!

Dagenergie woensdag 5 juni

Soms is het nodig om je kijk op de dingen te veranderen om daarmee een hele andere intentie neer te zetten. Wanneer het lijkt of zaken klaar zijn of niet meer licht voelen, check dan even welke gedachten je er over hebt. Is het wellicht nodig om je idee erover bij te schaven of een andere manier van kijken er op los te laten.

Je stroomt over van de ideeën. Oude zaken krijgen nieuw leven en nieuwe dingen krijgen meer vorm. Jij bent de enige die zaken vorm kan geven en jij bepaalt ook HOE je ze vorm gaat geven. Eindeloos opnieuw beginnen. Ook als je al een beslissing hebt gemaakt, mag je daar net zo goed op terugkomen. Zolang je er maar blij van wordt hoe je de zaken in blijft vullen in jouw leven zal de energie blijven stromen. Je hebt behoefte aan meer bezieling, meer diepgang. Kijk vandaag eens waar er zaken in jouw leven zijn waarin je die energie daarin wat meer door mag laten werken. Geen ruimte meer voor oppervlakkigheden maar diep naar de kern want daar ligt een schat aan kennis op jou te wachten tot je het gaat toepassen.

Deborah ❤️

Reacties

6 reacties op “Dagenergie 5 juni 2019”
 1. aquariuspolitiek schreef:

  Van harte met je verjaardag Anouk! Maak r een mooie dag van 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je wel! Lief van je! De dagenergie bevestigt voor mij (ik las het immers onbewust 44 min na plaatsing, hoe mooi!) dat ik dankbaar ben voor alle verbindingen op het moment in mijn leven die mij tot de kern brengen, die mij de andere kant laten voelen, die een inspiratiebron zijn! Dank je wel daarvoor en blijf het aub doen! 😊

   Like

 2. shivatje schreef:

  Gefeliciteerd al ben ik wat te laat. 🙂

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s