Gefeliciteerd

Geschreven door Lichtinzicht. Voor mij een mooie bevestiging zo op mijn verjaardag. Een mooi cadeau.

AMEN…het boek kan gesloten worden. Het was een lange weg vol hobbels en valkuilen, maar je bent er goed overheen gelopen. Je mag je vizier nu op iets anders en meer vreugdevollers richten. De toekomst lonkt en het leven geeft nog heel veel moois voor jou in petto.

Je sluit nu een periode af die je heeft laten voelen waar je eigen verantwoording in het geheel zat. Je sluit een periode af waarin je wel eens te makkelijk over zaken heen bent gestapt zonder jouw aandeel hierin te herkennen en te erkennen. Maar genoeg hierover: je hebt deze les nu geleerd door je eigen verantwoording te erkennen en daarmee kan dit boek voorgoed dicht.

Je bent gegroeid: niet alleen op zielsniveau doch je zult merken dat je als mens veel relaxter en vol vertrouwen in het leven komt te staan. Je hebt je grenzen gesteld en je integriteit gekoesterd en behouden. Zonder anderen opzettelijk te kwetsen en dienstbaar aan het grotere geheel heb je deze fase tot een goed einde gebracht. Dit boek kan nu dicht….gefeliciteerd met deze overwinning❤.

Lichtinzicht
❤️ http://www.gelukmaakjezelf.nl ❤️

Reacties

2 reacties op “Gefeliciteerd”
  1. Plantster schreef:

    Gefeliciteerd!Met 51ste verjaardag
    Groet Plantster

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s