De kracht van muziek

En ja hoor, daar zijn die waterlanders weer. Ik kijk naar een filmpje van Deva Premal en Bruce Lipton over de kracht van muziek, de energie die opgewekt wordt. Daarom voel ik mik altijd zo fijn als ik naar die muziek luister, ik word er rustig van, blij, vrolijk.

Voor degenen die Facebook hebben, ik kan het niet 123 op YouTube vinden, klik hier.

Voor degenen die geen Facebook hebben, een mooi liedje van ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s