Verandering

Ik zie overal, in energieën, astrologie, quotes, dingen over veranderingen. Zelf verander ik meer het spirituele in, relaties veranderen van intensiteit, meer gericht op eigen gezin dan op vrienden, vakanties staan voor de deur, afsluiting van schooljaar, begin van zomer, meer samen dan alleen.

Over een tweetal weken verhuist een goede vriendin van mij naar een stadje 20km verderop. Dat is te overzien al zullen de spontane bezoekjes afgelopen zijn, het zal meer diepgang geven aan onze vriendschap.

Toen de boodschap openbaar werd gemaakt, moest ik wel even slikken. Niets gebeurt zomaar, er zit altijd een reden achter al heb ik die nog niet ontdekt.

En nu net zegt mijn andere vriendin dat ze wellicht verhuisplannen heeft. De enige twee vrouwen met wie ik in het dorp waar ik woon een vriendschap mee heb, vertrekken.

Die zag ik niet aankomen maar voelen doe ik het nu wel. Pffff. Het voelt niet fijn, alsof er deel uit mij wordt losgerukt. Waar zal dit nou goed voor zijn? Waarom gebeurt mij dit? Waarom zo dicht op elkaar? Komt mij dit ten goede? Wat staat mij te gebeuren?

Ik zal er de komende tijd vast meer over vertellen, misschien zie ik dan de grote lijn in het geheel! 😏

Reacties

4 reacties op “Verandering”
 1. Zo herkenbaar je gevoel, hier ervaarde ik dat jaren geleden precies zo. Verhuizen naar Canada om precies te zijn en nu inmiddels in Luxemburg Natuurlijk mis ik de spontane bezoekjes, elkaar even snel zien, een knuffel geven maar onze vriendschap is er ondanks alles nog steeds, mooier dan ooit. Het brengt je ongetwijfeld iets…😘

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Ik ga idd mee op de flow en ik probeer m’n ego uit te leggen dat het geen beren op de weg moet zien. 5,5 jaar geleden ging ik in dit dorp wonen en kende ik niemand, nu 2 dierbare vriendschappen. Verdieping gaat het mij zeker brengen. Andere vriendinnen wonen ook een eindje van mij vandaan en dat gaat ook goed.

   Like

 2. shivatje schreef:

  Soms krijg je iets te horen en voel je emotioneel. Dat zeker niet slecht is. Maar een goede vriendschap gaat niet over al wonen ze aan de andere kant van de wereld.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s