Energie voor komende week

Geschreven door Fran Tielemans

Dit is een 9-week in een 9-maand, in een 201-9-jaar. Het zou dus best kunnen dat je je nu pas echt realiseert wat er aan het aflopen is in je leven. Het zou kunnen dat je nu écht klaar bent met iets, dat je alle aspecten van dat thema/die relatie/die samenwerking nu hebt gezien, en vanuit die bewustwording klaar bent om de komende maanden nieuwe keuzes te gaan maken.

Dit is ook een week waarin het spel dat gespeeld wordt tussen iemand die de neiging heeft om teveel te geven en te zorgen, en iemand die de neiging heeft steeds te willen ontvangen en geholpen te worden duidelijk zichtbaar zal zijn, in die mate dat de ene beseft dat hij/zij wat mag gaan dimmen in geven en zorgen, en dat de andere het zélf nu mag gaan doen.

Het is heel prettig te kunnen geven en zorgen, wanneer je zelf in balans bent, en niet onbewust op die manier steeds weer liefde en bevestiging vraagt. Het is heel prettig te kunnen ontvangen en geholpen te worden, wanneer je geen weerstand of angst hebt om het ook zélf uit te zoeken en aan te pakken.

In elk geval een week met veel schoonmaak, afwerking, conclusies trekken en misschien ook wat zorg dragen voor jezelf en je Zélf. Wat aandacht besteden aan hoe het écht met je gaat, hoe het met je lichaam gaat, en vooral heel veel te luisteren naar je innerlijke leiding, want het is van daaruit dat je de koers zal voelen en zien voor de tweede helft van het jaar.

Wanneer je nu goed luistert, zal je valkuilen tijdig ontdekken, en afleidingen op je weg vermijden. En dat bespaart je heel veel energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s